Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Oscarový režisér, Vin Diesel a hviezda Twilightu: Toto by ste minúť nemali

Vin Diesel, Steve Martin a Kristen Stewart
Vin Diesel, Steve Martin a Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

Film Billy Lynn’s Long Halftime Walk, ktorý bude adaptáciou rovnomennej knihy spisovateľa Bena Fountaina z roku 2012, plánujú predstaviť verejnosti 11. novembra 2016.

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Vojnovú drámu začali nakrúcať tento mesiac. Režíruje a produkuje ju Ang Lee, ktorý má na konte filmy ako Tiger a drak (2000), Hulk (2003), Skrotená hora (2005) či Pí a jeho život (2012). Scenár napísal Simon Beaufoy. Ďalšími producentmi sú Marc Platt, Stephen Cornwell, Rhodri Thomas a Simon Cornwell.


Mohlo by vás zaujať:MTV Movie Awards: Najlepší bozk či výkon bez trička poznajú víťazov


Vo filme sa predstavia napríklad Vin Diesel, Chris Tucker, Steve Martin a podľa najnovších informácií portálu Deadline aj Arturo Castro, ktorý účinkuje v seriáli Broad City (2014). Okrem nich sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na Garretta Hedlunda, známeho zo snímok Trója (2004), Eragon (2006) alebo Nezlomný (2014), Kristen Stewart a začínajúceho herca Joea Alwyna.

Alwyn stvárni 19-ročného vojaka Billyho Lynna, ktorý slúžil v Iraku. Po tom, ako novinári zachytia kamerami bitku, v ktorej jeho skupina preukázala hrdinstvo, prevezú ich na príkaz vlády do USA, aby ukázali ľuďom, že ich misia má zmysel. Verejnosti ich predstavia počas futbalového zápasu, ktorý sa koná v Deň vďakyvzdania. Vojaci, ktorých vyhlásili za národných hrdinov, sa však po skončení turné na oslavu víťazstva budú musieť vrátiť späť do služby.

Viac o téme: Kristen StewartVin DieselChris Tucker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu