Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásnej Jennifer Aniston v žilách koluje kráľovská krv: Toto ste o nej nevedeli

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (3)
Jennifer Aniston (Zdroj: dramasforum.in)

Jennifer Aniston si získala srdcia televíznych divákov ako Rachel Greenová v kultovej situačnej komédii Priatelia. Touto úlohou však ani zďaleka jej hviezdna kariéra neskončila. Práve naopak, za dvadsaťosem rokov na scéne sa vypracovala na top hviezdu, producentku, režisérku a podnikateľku. Prečítajte si zaujímavosti z jej života, o ktorých ste možno ešte nepočuli.

Jej rodné meno je Jennifer Joanna Anastassakis, no neskôr si ho zmenila, aby si ho ľudia ľahšie zapamätali. Má gréckych, škótskych aírskych predkov.

Obaja jej rodičia sú hercami asvoju dcéru podporovali vrozhodnutí pokračovať vich šľapajach. Otec John si zahral vseriáli Dni nášho žitia, ktorý môžete poznať aj zo seriálu priatelia. Joey Tribbiani hral postavu doktora Drakea Remoreta vseriáli srovnakým názvom.


Mohlo by vás zaujímať:Seriály, ktoré vždy rozosmejú: Pozrite sa na 10 najlepších sitkomov


Jennifer koluje vžilách kráľovská krv. Zmatkinej strany je totiž priamym potomkom škótskeho panovníckeho rodu.

Umelecké vlohy sa uJennifer prejavili už vmladom veku. Keď mala 11, jeden zjej obrazov vystavili v Metropolitnom múzeu umenia vNew Yorku.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Flickr)

Medzi jej najlepších priateľov patrí nielen Courteney Cox, ale ajChaz Bono, jediné dieťa Cher aSonnyho Bona. Spoznali sa na strednej škole, kde boli spolužiakmi.

Predtým, ako sa stala slávnou aobletovanou herečkou, živila sa ako čašníčka atelemarketérka. Keby jej to však sherectvom nevyšlo, podľa vlastných slov by znej dnes bola zrejme terapeutka.

Jej hereckým debutom bolo účinkovanie v televíznom seriáli Molloy (1990), ale skutočnú filmovú kariéru začala v horore Škriatok (1993). Ten bol pre ňu zlou skúsenosťou, po ktorej zvažovala ďalšiu hereckú kariéru.

Vroku 1996 sa objavila sa aj vklipe skupiny Tom Petty and The Heartbreakers kpesničke Walls.

Jennifer sa vseriáli Priatelia pôvodne uchádzala o rolu Moniky Gellerovej, ale nakoniec presvedčila producentov, že postava Rachel Greenovej sa jej hodí viac. Nakoniec ju aj získala, ale pod podmienkou, že schudne 13 kilogramov.

Kaderník hviezd Chris Millian, ktorý sa podieľal ako vlasový stylista aj na seriáli Priatelia, nedávno priznal, že včase, keď Rachel vytvoril kultový účes, ktorý dodnes napodobňuje mnoho dievčat, bol pod vplyvom omamných látok.

Seriál Priatelia boli vherečkinej kariére zlomovým bodom, keďže sa vďaka nemu stala nielen uznávanou umelkyňou, ale jej priniesol aj titul najlepšie platenej seriálovej herečky. Neskôr Jennifer zarábala neuveriteľný milión dolárov za jednu epizódu.

Hviezdy zo seriálu Priatelia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ign)

Vroku 2002 ponúkla svojmu hereckému kolegovi Matthewovi Perrymu, ktorý si zahral Chandlera Binga, že mu bude robiť osobnú trénerku aby mu pomohla schudnúť.

Má panický strach zlietania, jej najobľúbenejšou farbou je modrá anemá rada korenisté grécky, čínske aindické jedlá. Obľubuje však mexickú kuchyňu.


Mohlo by vás zaujímať: Monika z Priateľov vyzerá ako príšera: Závislosť na plastikách!


Zo svojím bývalým manželom Bradom Pittom sa stretla vroku 1998 na rande naslepo. Vzali sa vroku 2000, no na svadbu odmietla pozvať svoju matku po tom, čo ju urazila vbulvári. Smatkou sa zmierila až vroku 2005.

Jej účes je zrejme najnapodobňovanejším účesom na svete. Jennifer je ale svojimi vlasmi posadnutá natoľko, že vminulosti nosievala vodkladacej priehradke svojho auta malé nožnice, aby mohla kedykoľvek odstrihnúť rozštiepené končeky, vprípade, že by nejaké objavila.

Viac o téme: PriateliaJennifer AnistonRachel Green
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu