Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska z Twilightu sa vydala za sexi fešáka: Romantické FOTO zo svadby upírov

Ian Somerhalder a Nikki Reed sa vzali Zobraziť galériu (5)
Ian Somerhalder a Nikki Reed sa vzali (Zdroj: Twitter)

Známa upírska dvojica zažíva síce krátku, no podľa všetkého aj veľmi intenzívnu romancu. Nikki Reed a Ian Somerhalder sa zasnúbili len po šiestich mesiacoch vzťahu a svojich fanúšikov už stihli šokovať svadbou, ktorá sa odohrala pred troma dňami.

Nikki Reed známa najmä z filmovej série Twilight a hviezda Upírskych denníkov Ian Somerhalder sa so šťasnou novinou pochválili na sociálnej sieti. Nevesta zažiarila v čipkovaných šatách s dlhým rukávom a ženích zvolil biely oblek. Svadba, ktorá sa uskutočnila v nedeľu, sa konala v rodnom štáte príťažlivého Somerhaldena, teda v Luisiane.

Ian Somerhalder a Nikki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)
Ian Somerhalder a Nikki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

Hercova kolegyňa z upírskeho seriálu sa na adresu mladomanželov nebála vyjadriť, žepre ňu predstavujú spriaznené dušea údajne sú spolu doslova úžastní. O množstve lásky, ktorú k sebe cítia svedčí aj Ianov odkaz na sociálnej sieti:,,Najkrajšie ráno, aké som kedy mal...“

Ian Somerhalder a Nikki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)
Ian Somerhalder a Nikki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter)

Čerství manželia majú za sebou už niekoľko nevydarených vzťahov, no snáď im to tento raz skutočne vyjde.Somerhalden niekoľko rokov chodilso svojou partnerkou z Upírskych denníkov Ninou Dobrev. Nikki už dokonca bola aj vydatá, a to za skladateľa a spevákaPaula McDonalda.

Viac o téme: TwilightUpírske denníkySvadbaIan SomerhalderNikki Reed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu