Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tieto sexi kočky zachraňovali životy: Pamätáte si ich ešte?

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Hudba.sk, internet, Topky.sk)

Na slnečnej kalifornskej pláži zachraňovali v každom diele niečí život, pričom mnohokrát nasadzovali práve ten svoj. Poznávacím znamením boli červené plavky a vypracované sexi postavy. Spomínate si ešte na najväčšie kočky medzi plavčíkmi z obľúbeného Baywatchu?

Pamela Anderson – C.J. Parker

Pamela Anderson, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telegraph.co.uk)

Pre silikónovú herečku bola postava C.J. Parker práve jednou ztých, ktoré ju vyniesli do popredie. Aj napriek viacerým menším filmovým rolám pre divákov ostala nezabudnuteľnou plavčíčkou. Vseriáli sa udržala celých päť sérií, čím sa popri Mitchovi Buchanonovi zaradila medzi stálice. Jej súkromný život však taký stály nie je. Za sebou má viaceré nepodarené vzťahy aj manželstvo sbitkárom, zktorého má dvoch synov.


Plavčík Buchannon opäť v akcii: Zahrá si v novom Macíkovi


Alexandra Paul – Stephanie Holden

Alexandra Paul, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Seriálová kolegyňa aláska Mitcha Buchanona si okrem Pobrežnej hliadky zahrala vo viac ako sedemdesiatich filmoch. Svoju zásadovosť prejavila aj mimo seriálu ato tak, že ako jediná zhlavných hrdiniek Baywatchu nepodstúpila operáciu na zväčšenie pŕs. Vsúkromnom živote sa venuje mnohým aktivitám spojenými sochranou životného prostredia aje vegetariánka. Nuž, asi jej tie morské potvorky začali liezť na nervy.

Yasmine Bleeth – Caroline Holden

Yasmine Bleeth, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: celebrity.yahoo.com)

Keď vbehla do rozbúrených vĺn tmavovlasá záchranárka, určite jej čaru podľahlo nejedno mužské srdce. Jej krásu ocenil aj časopis People, keď ju včase natáčania Baywatchu radil medzi 50 najkrajších ľudí sveta. Je meno sa však spája aj sdrogami, depresiami afešákmi zradov hercov. Búrlivý život však vposlednej dobe vymenila za dobročinnosť.


Čo ste o Baywatchi nevedeli: Drogy, sexuálne škandály a DiCaprio


Kelly Packard – April Giminski

Kelly Packard, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: baywatchtv.org)

Modrooká blondína sa aj napriek snahe nedokázala uplatniť tak, ako jej kolegovia. Síce sa objavila vpár snímkach, no Baywatch je to jediné, podľa čoho ju svet pozná. Mimochodom hosťovala aj vjednej časti obľúbeného seriálu Krok za krokom.

Gena Lee Nolin - Neela Capshaw

Gena Lee Nolin, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Pekný úsmev adobrá postava ju zfarmárskej rodiny dostali po súťažiach krásy (vyhrala napríklad Miss Las Vegas) do Las Angeles, kde študovala bytový dizajn avenovala sa hereckej kariére. Čo na prvý pohľad vyzerá ako rozprávkový život, to sa po chvíli mení. Jedinými výraznými hereckými úspechmi bola jej účasť vBaywatchi aseriáli Sheen. Búrlivý milostný život jej priniesol už tri svadby atri deti.


The Rock potvrdil: Filmová Pobrežná hliadka sa už pripravuje


Nicole Eggert – Summer Quin

Nicole Eggert, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Jediná zo sexi záchranárok mala problémy sudržaním si postavy askaždým jedným kilom navyše sa musela poriadne potrápiť. Na rozdiel od svojich kolegýň si po skončení seriálu mohla vydýchnuť apribrať tridsať kíl navyše. Vsúčasnosti je majiteľkou zmrzlinárne, čo určite jej postave nepomáha.

Krista Allen – Jenna Avid

Krista Allen, Baywatch
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: celemag.com)

Prevahu blondínok vPobrežnej hliadke potláčala aj sympatická Krista Allen. Patrí medzi tie záchranárky, ktorých jedinou výraznou hereckou rolou neboli postavy zBaywatchu, pretože sa môže pýšiť množstvom seriálov, vktorých si zahrala aj väčšie úlohy, ale aj také, vktorých sa objavila len vjednej epizóde. Jednoducho, svet televíznych seriálov ju miluje. Ačo vy?

Viac o téme: Baywatch
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu