Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skvelé správy o ôsmom Rýchlo a zbesilo: Fanúšikovia, držte palce!

Dwayne Johnson Zobraziť galériu (4)
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA)

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy ako The Rock, sa objaví aj v ôsmej snímke z akčnej série Rýchlo a zbesilo. Štyridsaťtriročný rodák z kalifornského Haywardu si v pripravovanom filme, ktorý by sa mal dostať do amerických kín 14. apríla 2017, zopakuje úlohu Lukea Hobbsa.

Toho si zahral v ostatných troch filmoch zo série. O tom, že sa predstaví aj v ôsmej časti, informoval portál Collider, ktorý citoval hercove slová z nedávnej tlačovej konferencie. "Samozrejme, že Hobbs bude súčasťou ôsmeho Rýchlo a zbesilo. Bez neho by séria nemohla pokračovať," uviedol.

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Filmári tiež uvažujú o nakrútení spinoffu, ktorý by divákom a diváčkam priblížil Hobbsov život. Pôvodne mal uzrieť svetlo sveta medzi šiestym a siedmym filmom, nakoniec sa tak však nestalo. "Všetci máme o to záujem. Mám za sebou dôležité rokovania so štúdiom. Takže uvidíme," priblížil plány The Rock.

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Dwaynea Johnsona považujú za jedného z najlepších profesionálnych wrestlerov všetkých čias. Jeho debutom na striebornom plátne bola malá úloha Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišiel film Kráľ Škorpión, vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Doom (2005), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), Neľútostný pomstiteľ (2010), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013) či Hercules (2014).

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloDwayne JohnsonThe RockLuke Hobbs
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu