Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéru Brucea Willisa a Demi Moore volali zemiaková tvár: Dnes je krásna a šťastná

Rumer Willis Zobraziť galériu (4)
Rumer Willis (Zdroj: SITA)

Najstaršia dcéra Demi Moore a Brucea Willisa ešte pred nejakým časom prechádzala najťažším životným obdobím. Bola šikanovaná pre svoj netypický zjav, keď ako žena mala výraznejšiu bradu. Dnes sa na ňu nevedia vynadívať a ako sama tvrdí, konečne je šťastná.

Pred niekoľkými dňami prominentná dcéra, ktorá sa živí ako herečka aspeváčka, súťažila vamerickej tanečnej šou Dancing with the stars (Tanec shviezdami) spolu s partnerom Valentinom Chmerkovskiym asúťaž suverénne vyhrala. Vjednej zdokrútok sa priznala, že ako dieťa veľmi trpela práve kvôli svojmu zovňajšku. „Keď som bola teenagerka, bola som úplne nemotorná. Necítila som sa dobre vo svojom vlastnom tele. Ľudia boli preto ku mne odporní. Hovorili, že vyzerám ako chlap. Volali ma zemiaková tvár,“ povedala na margo svojho najpamätnejšieho roku.

Rumer Willis kedysi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: fairfaxunderground.com)

Ten bol podľa nej práve rok 2014, keď sa vjej živote udiali veci, ktoré ju zmenili pozitívne. „Myslela som si, že ak podstúpim plastickú operáciu aschudnem, to bude tá správna odpoveď. Ale nie je,“ priznala nakoniec.


Mohlo by vás zaujímať:Brutálna premena najstaršej dcéry Demi Moore: Po 7 rokoch je z nej úplne iná žena!


Rumer Willis v tanečnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: intouchweekly.com)

Podľa jej vlastných slov sa jej inšpiráciou stala mladšia sestra Tallulah, ktorá sa pred svojími problémami neskrývala apodstúpila liečeniezávislosti na alkohole adrogách. „Jednoducho si priznala, že má chybu, no napriek tomu je to ona aje krásna. Tak som si uvedomila, že sa môžem cítiť rovnako , no musím prestať počúvať tých ľudí,“ vyznala sa Rumer.


Mohlo by vás zaujímať:Dcéra Demi Moore vyzerá ako mamin klon: Pretŕča malé prsia aj dobrý zadok!


Rumer Willis s rodičmi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: usmagazine.com)

„Odkedy tancujem všou, cítim obrovskú lásku. Nikdy som sa necítila krajšie než vpondelok. Bolo to úžasné,“ zhrnula nakoniec so slzami vočiach. Narážala pritom na pondelňajšie živé vysielanie, ktoré si potom zopakovala ešte niekoľkokrát, až nakoniec spartnerom súťaž vyhrala.

Viac o téme: Rumer Willis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu