Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čo sa stalo s malou Lily zo seriálu Krok za krokom: Údajne si zmenila meno a má dieťa!

Emily Mae Youngová - vtedy a dnes Zobraziť galériu (3)
Emily Mae Youngová - vtedy a dnes (Zdroj: www.hollywood.com)

Ak ste sledovali Krok za krokom, určite vám v pamäti utkvela malá Lily, plod spoločnej lásky Franka a Carol. Čo sa stalo s predstaviteľkou Lily, Emily Mae Youngovou? Kde dnes pracuje?

Od prvej klapky sitcomu Krok za krokom (v anglickom origináli Step by Step) uplynulo už takmer štvrťstoročie. Napriek tomu mnohí fanúšikovia príbehy rodiny Lambertových-Fosterových naďalej zbožňujú a vďaka častým reprízam sa tento seriál aj u slovenských alebo českýchdivákov teší stále veľkej obľube. Najmladšou členkou veľkej rodiny bola malá Lily, ktorú stvárňovala Emily Mae Youngová. Štvrťstoročie sa však podpísalo aj na nej. Čo sa s ňou stalo?

Emily Mae Youngovej už od raného detstvamnohí predpovedali hviezdnu kariéru. Ešte predtým, než si ju tvorcovia vybrali do Kroku za krokom, sa divákom prihovárala z najrôznejších reklám, ktorými presviedčala ľudí, aby si kúpili ten či onen výrobok. Jej nevinná, anjelská tvárička bola k presvedčovaniu priam ako stvorená. Jej účinkovanie v Kroku za krokom bolo teda len ďalším stupňom v jej kariére umelkyne.

Prečítajte si tiež: Zmeny hercov z Krok za krokom: Týmto herečkám z krásy neubudlo!

Emily Mae Youngová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: www.ovguide.com)

Po skončení seriálu bola i Emily nútená ísť s kožou na trh. Nedlho na to, v roku 1999, sa objavila v dvoch filmoch po boku slávneho Jamesa Earla Jonesa. Divákom utkvela v pamäti predovšetkým ako Jenny zo Strážneho anjela, kde ako 9-ročné dievčatko rozvrátila život starnúcemu a bezvýznamnému spisovateľovi (a zároveň svojmu otcovi), ktorí až dovtedy žil relatívne pokojný, no aj nudný život.

Ďalšie filmové či seriálové príležitosti však už neprišli a tak rok 1999 znamenal, možno trochu neočakávane,aj derniéru hereckej kariéry Emily Mae Youngovej. A keď navyše ešte aj prestali bežať reklamy, v ktorých účinkovala, po Emily sa veľmi rýchlo zľahla zem. Stala sa obyčajnou americkou tínedžerkou. O pár rokov na to sa pokúsila svoju hereckú kariéru opätovne naštartovať, no žiaľ už neuspela.

Súčasný život Emily je opradený mýtmi. Hovorí sa napríklad, že ju fanúšikovia seriálu natoľko obťažovali, že si radšej zmenila meno. Niečo na tom zrejme bude, keďže sa pod svojim pôvodným menom nenachádza na žiadnejzo sociálnych sietí. Kým niektorí tvrdia, že dnes pracuje v bare, iní, že ako právnička. Isté je však asi len jedno, herectvo zavesila na klinec. Definitívne a pravdepodobne navždy.

Mohlo by vás zaujať: Seriály, ktoré vždy rozosmejú: Pozrite sa na 10 najlepších sitkomov

Emily Mae Youngová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: photobucket.com)

Podobne ako jej hereckíkolegovia, i Emily Mae Youngovú účinkovanie v Kroku za krokom viac stigmatizovalo, než, že by jej napomohlo v kariére. Možno však ani herečkou nechcela byť, kto vie, veď pred kameru sa prvýkrát postavila ako štvorročná.Jedna z posledných údajných stôp týkajúcich sa Emily hovorí, že sa pred pár rokmi stala matkou. Ak je tomu skutočne tak, je to akési zavŕšenie jedného veľkého príbehu. Zo seriálovej dcéry sa stala matka v reálnom živote. A Frank a Carol prarodičmi.

Viac o téme: Emily Mae YoungováKrok za krokomSitcom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu