Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takmer akoby sa vrátil... brat zosnulého Paula Walkera ide v jeho stopách

Cody Walker
Cody Walker (Zdroj: SITA)

Cody Walker, brat zosnulého amerického herca Paula Walkera, si zahrá v pripravovanej vojnovej snímke USS Indianapolis: Men of Courage. Pôjde o jeho prvú rolu po tom, ako v snímke Rýchlo a zbesilo 7 (2015) nahradil svojho brata, ktorý tragicky zahynul v novembri 2013.

Práve Paulova nečakaná smrť skomplikovala nakrúcanie filmu. Produkcia napokon pokračovala od apríla 2014 s upraveným scenárom, pretože pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény pomohli dorobiť dvojník a tiež spomínaný Cody spolu s ďalším bratom Calebom. V postprodukcii tvorcovia použili technológiu CGI (computer-generated imagery, pozn. red) a dovtedy nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série.

Cody Walker po dokončení Rýchlo a zbesilo 7 prejavil záujem vydať sa na vlastnú hereckú kariéru. Vo filme USS Indianapolis: Men of Courage sa predstaví po boku Nicolasa Cagea, Toma Sizemorea a Thomasa Janea. Titul v réžii Maria Van Peeblesa prinesie príbeh posádky americkej lode Indianapolis, ktorú v júli 1945 potopila japonská armáda. Loď predtým priviezla na základňu americkej armády na ostrove Tinian časti atómovej bomby, ktorú neskôr Američania zhodili na Hirošimu.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloPaul WalkerCody WalkerUSS Indianapolis: Men of Courage
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu