Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dlhovlasý fešák vyzerá skvele aj pred šesťdesiatkou: Manželka mu porodila vnuka!

Lorenzo Lamas ako Odpadlík Zobraziť galériu (3)
Lorenzo Lamas ako Odpadlík (Zdroj: imagepo.com)

Sexsymbol deväťdesiatych rokov Lorenzo Lamas už onedlho oslávi okrúhlu šesťdesiatku, no napriek tomu si život užíva plnými dúškami a nebojí sa kontroverzie. Herec, ktorý sa u nás preslávil najmä seriálom Odpadlík, sa prednedávnom stal dedkom. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, keby mu vnuka neporodila jeho vlastná manželka.

Spomínate si na príťažlivého svalovca na motorke sdlhou žiarivou hrivou, za ktorým vzdychala nejedna žena? Príbeh muža, ktorý sa snažil očistiť svoje meno zaujal natoľko, že seriál Odpadlík, vhlavnej úlohe sLorenzom Lamasom, vysielali vdesiatkach krajín na celom svete.

Ako sme už naznačili Lamas nikdy nemal núdzu na krásne ženy. Dôkazom je aj jeho piata manželka Shawna, len orok mladšia ako hercova tridsaťročná dcéra Shayne. Macocha anevlastná dcéra sú si podľa všetkého veľmi blízke amožno aj preto Lorenzova súčasná manželka súhlasila, že sa stane náhradnou matkou.

Lamasova najstaršia dcéra smanželom, ktorým je bloger Nik Richie, už po druhom dieťatku túžili dlho. Shayne sa podarilo minulý rok otehotnieť, no vpiatom mesiaci potratila aprišla aj omaternicu. Smútok mladej rodinky nahradila radosť len nedávno, keď ktrojročnej dcérke pribudol synček Lyon Lamas-Richie. Seriálový herec sa tak stal hrdým starým otcom asvoju manželku pochválil aj na sociálnej sieti: „Moja manželka je hviezda!“

Lorenzo Lamas bol pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Lorenzovi zjavne mladá manželka veľmi prospieva, napriek blízkej šesťdesiatkestále vyzerá skvele.

Lorenzo Lamas stále vyzerá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: SeriálDieťaOdpadlíkLorenzo LamasVnukManželkaPôrod
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu