Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najatraktívnejší pár oslavuje: Brad a Angelina sú spolu už 10 rokov, ale...

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (2)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA)

Brad Pitt a Angelina Jolie tvoria už desať rokov najatraktívnejší pár súčasného Hollywoodu, až vlani 23. augusta si ale slávni herci povedali oficiálne áno.

Jolie a Pitt sa zasnúbili už v apríli 2012, dobre utajenú svadbu ale mal pár zvaný "Brangelina" až po dvoch rokoch, a to v malej kaplnke zámku Miraval v dedine Correns na juhu Francúzska, ktorý si zaobstarali v roku 2008. Na súkromnom obradesa vtedy zúčastnila len rodina a najbližší priatelia.


Mohlo by vás zaujať:Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú


Pôvabná Angelina sa s krásavcom Bradom zoznámila v roku 2004 pri nakrúcaní akčnej komédie Mr. & Mrs. Smith a už krátko potom sa objavili prvé klebety o ich vzťahu. Zatiaľ čo herečka bola v tom čase voľná (o rok skôr sa rozviedla s druhým manželom Billym Bobom Thorntonom), bol Brad Pitt ženatý s iným sexsymbolom, hviezdou seriálu Priatelia Jennifer Aniston. Tá v januári 2005 požiadala o rozvod a o tri mesiace neskôr bulvár zverejnil prvé snímky Pitta, Jolie a herečkinho adoptívneho syna Maddoxa.

Angelina Jolieová a Brad
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: http://thefilmstage.com)

Po Bradovom boku sa Angelina, známa skôr divokým životným štýlom, upokojila a vyzrela. Najmocnejší a najlepšie platený hollywoodsky pár dnes spoločne vychováva šesť detí: Maddoxa a Zaharu adoptovala Angelina, spoločne si osvojili Paxa-Thiena, potom sa narodila Shiloh a dvojčatá Knox a Vivienne. Spoločne prekonali aj herečkine obavy z rakoviny, kvôli ktorým si v uplynulých dvoch rokoch nechala odstrániť prsia a vyoperovať vaječníky a vajcovody.

Viac o téme: Brad PittAngelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu