Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jim Carrey a Hugh Jackman bavia svet: Osobná vojna medzi Maskou a X-Menom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: internet)

Často si z hollywoodskych hviezd robíme srandu, ale len oni to vedia roztočiť vo veľkom štýle. Takto sa na sebe zabávali predstavitelia X-Mena a Masky. Hugh Jackman odštartoval na sociálnej sieti Instagram priateľskú osobnú vojnu proti Jimovi, a ten mu to originálne vrátil.

Všetko to začalo nevinným videom, na ktorom Hugh Jackman imitoval jednu z prvých slávnych scén Jima Carreyho vo filme Maska. Hneď si to zavesil na sociálnu sieť Instagram a o pár hodín sa z toho stal hit internetu, ktorý sa rýchlosťou blesku rozšíril aj vďaka fanúšikom.

O pár dní neskôr Carrey neváhal a nenechal sa zahanbiť. Obeťou jeho napodobňovania sa stala postava z Jackmanovho naslávnejšieho filmu X-Men. Jim si nagéloval vlasy, pomedzi prsty si dal príbor a Wolverine v Carreyho podaní bol na svete. Nechýbal ani originálny popisok, ktoým priateľskú vojnu vyburcoval:"Pekný ťah, Hugh Jackman. Teraz sa pozeraj, ako si vystrelím z tvojej najväčšej roly."

Jim Carrey a Hugh
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Hugh na to okamžite reagoval odkazom na twittri, v ktorm priznal svoju porážku: "Definitívne si ma tromfol, Jim. To sa ti podarilo, kamarát."Zdá sa tak, že nateraz sa priateľská vojna skončila, ale necháme sa prekvapiť.Vyzerá to však, že toto nebola prvá skúsenosť Hugha Jackmana s takýmito internetovými vtipami. Na svojom profile si zo seba veľmi rád vystrelí atreba uznať, že zmysel prehumor mu jednoznačne nechýba.


Mohlo by vás zaujímať:Slovenky sú jednoznačne najkrajšie: Tieto hollywoodske krásky pochádzajú od nás


Jim Carrey a Hugh Jackman sa nikdy nestretli v spoločnom filme, ale možno táto maličká vojna niečo zmení a herci sa rozhodnú spolupracovať. Obaja to však majú riadne nabité.Zoznam filmov, v ktorých Hugha Jackmana uvidíte, je celkom dlhý anajbližšie si ho môžete vychutnaťv rozprávke Pan, cesta do Krajiny-Nekrajiny, ktorá bude mať premiéru v októbri tohto roku. Jim Carrey potvrdil účinkovanie vo filmeTrue Crimes, ktorý je inšpirovaný článkom Davida Granna z magazínu New Yorker. Neskôr sa objaví v snímkeThe Bad Batch, kde bude po prvýkrát spolupracovať s Keanu Reevesom.

Viac o téme: Hugh JackmanJim Carrey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu