Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrdina obľúbeného seriálu pokorne priznáva: Podľahol som alkoholu!

Erkan Petekkaya Zobraziť galériu (2)
Erkan Petekkaya (Zdroj: Archív E.P./Instagram)

Záhadný a utrápený Riza z tureckého seriálu Dila očaril nejednu diváčku. Kto by to bol povedal, že šedivý herec tak Slovenky zaujme. Príťažlivý Erkan Petekkaya však nie je žiadne neviniatko a otvorene priznáva vážny problém. Herec totiž holdoval alkoholu.

„Mal som veľké problémy s alkoholom a nehanbím sa to priznať. Nevedel som sa vyrovnať so stresom. Bol to môj neduh mladosti. Našiel som útechu v alkohole a moja manželka Didem jediná verila, že sa môžem zmeniť a byť lepším človekom,“ dnes už otvorene osvojom probléme hovorí Erkan vjednom zmnožstva rozhovorov. Všeobecné pravidlo, že sláva si vyberá krutú daň, zjavne stále platí. Okrem okrúhlej sumy na účte aobdivu sa herec musel vyrovnávať sobrovským stresom anedostatkom času na rodinu, čo riešil sfľaškou vruke.

Erkan Petekkaya
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív E.P./Instagram)

Závislosti sa však dokázal vzoprieť aj vďaka podpore svoje krásnej manželky a dnes už len varuje ostatných. Erkan prisahal, že svoje chyby zminulosti nikdy nezopakuje aj pre dobro svojho jediného syna Cema, ktorý svojho otca skutočne obdivuje.

Tatillllllll

Fotka uverejnená používateľom Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya),

Viac o téme: RizaDilaErkan Petekkaya
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu