Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Aká krásna, taká hlúpa: Mladej manželke Johnnyho Deppa hrozí 10 rokov basy

Amber Heard a Johnny Depp Zobraziť galériu (3)
Amber Heard a Johnny Depp (Zdroj: SITA)

Súdny proces s americkou herečkou Amber Heard, ktorá v apríli spoločne s manželom Johnnym Deppom priviezla bez povolenia do Austrálie svoje dva psy, odročili na 2. novembra. Stalo sa tak po tom, ako sa 29-ročná rodáčka z texaského Austinu nedostavila na pondelkové súdne pojednávanie v meste Gold Coast. Herečke hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na desať rokov a pokuta do 102-tisíc austrálskych dolárov (v prepočte približne 64-tisíc eur). Jej manžel nečelí žiadnym obvineniam.

Depp a Heard priviezli do Austrálie svojich dvoch yorkshirských teriérov s menami Pistol a Boo bez povolenia súkromným lietadlom. Povolenie má pritom zamedziť vstupu zvierat s besnotou a po príchode nariaďuje tiež minimálne desaťdňový pobyt v karanténe. O prítomnosti psov v krajine sa však úrady dozvedeli až po tom, ako ich herec vzal do salónu krásy. Následne austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce nariadil Deppovi, aby domácich miláčikov poslal naspäť domov, inak ich utratia. Herec, ktorý prišiel do Austrálie nakrúcať film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, nariadeniu vyhovel a psy poslal do Kalifornie.

Amber Heard a Johnny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Päťdesiatdvaročný Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Herec v júni 2012 oznámil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis a zároveň prezradil, že randí s Heard, ktorá si zahrala aj v snímkach ako Pineapple Express (2008), Nikdy to nevzdávaj (2008), Zombieland (2009) či Smrtonosná jazda (2011). Dvojica sa zasnúbila počas Vianoc 2013, svadbu mali tento rok vo februári.

Amber Heard a Johnny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppVäzenieAmber HeardPesSúdAustrália
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu