Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nežijú len z filmov: Takto si slávne hviezdy zarábajú popri herectve

Nick Offerman Zobraziť galériu (10)
Nick Offerman (Zdroj: Facebook)

Stať sa hviezdou Hollywoodu je snom mnohých. No to, že sa stanú slávnymi neznamená, že by nemali iné ciele a záujmy. Preto si viacerí hollywoodski herci užívajú popri hraní aj inú prácu. V mnohých prípadoch budete prekvapení.

John Travolta

John Travolta na červenom
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Ani hviezde ako John Travolta hranie nestačí. Preto sa stal obchodným pilotom, vďaka čomu získal viaceré prestížne letecké ocenenia. Prevádzkuje päť súkromných prúdových lietadiel.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio vo filme
Zobraziť galériu (10)

To, že Leonardo DiCaprio má nos na skvelé filmové úlohy aspolupracuje vždy stými najlepšími režisérmi, tajomstvom určite nie je. Menej známym faktom však je, že má vosobnom vlastníctve ostrov, ktorý používa na svoje podnikateľské zámery asám sa stará ojeho rozvoj.

Jeremy Renner

Jeremy Renner
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: www.afterthecut.com)

Herecké schopnosti nie sú jediným talentom Jeremyho Rennera. Ešte pred začiatkom hereckej kariéry sa totiž venoval prerábaniu anáslednému predaju domov. Dokonca obnovil dom aj vsamotnom Hollywoode, ktorý neskôr predal za cenu omilión dolárov vyššiu, ako bola nákupná cena.


Kritici im neprajú: Osem hercov, ktorí čakajú na významnejšie ocenenie


Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Gwyneth je talentovaná aznáma aj voblasti písania, najmä kvôli svojmu kontroverznému blogu. Viacerými textami opracujúcich matkách adiétach vytočila nemalé množstvo čitateľov. Nech je to však už ako chce, jej blog je stále úspešný avýnosný.

Tom Selleck

Tom Selleck
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Ak práve nehrá, venuje sa slušňácky policajt svojej avokádovej farme, ktorá má rozlohu 60 akrov. Tvrdí, že je to preňho jedná zforiem cvičenia, no 2000 avokádových stromov vraví už oniečom inom. Zaradil sa medzi významných dodávateľov ato aj napriek tomu, že on sám ovocie nemá rád. Rovnako ako iní farmári aj známy herec má často spestovaním problémy auvedomuje si, že ako živobytie je to veľmi náročná práca.


Majú nielen pekný hlas: Títo speváci získali za svoje postavy Oscara


Rita Wilson

Rita Wilson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Herečka Rita Wilson bola vroku 2011 menovaná za editorku internetovej súčasti známeho Huffington Post snázvom Huff / Post 40, ktorý je určený predovšetkým ľuďom po štyridsiatke. Úlohou manželky Toma Hanksa je prinášať nové nápady avízie arežírovať obsah stránky.

Kal Penn

Kal Penn
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Vroku 2009 sa stal herec Kal Penn súčasťou Bieleho domu. Anie, nemyslím vo filme či vseriáli. Vúrade, ktorý má na starosti zapojenie verejnosti, si pravidelne berie prestávky, aby mohol natočiť nejaký film či seriál. No vždy sa vracia naspäť.


Rozprávkovo platení herci: Ktorí sú vládcami televíznych obrazoviek?


Nick Offerman

Nick Offerman
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Facebook)

Nick Offerman je rovnako mužný vreálnom živote ako vpostave, čo stvárňuje vtelevízii. Je totiž rovnako výborný tesár ako aj herec. Vo svojej vlastnej dielni vyrába nábytok aj rôzne iné predmety z dreva.

Martin Mull

Martin Mull, Steve Martin
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: huffingtonpost.com)

Komik aherec Martin Mull sa vypracoval na tak uznávaného maliara, že sa postupom času začal vytrácať zobrazoviek auž netrávil toľko času hraním. Jeden zjeho obrazov bol dokonca použitý na albume Steveho Martina Edie Brickel.

Viac o téme: Jeremy RennerLeonardo DiCaprioJohn TravoltaGwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu