Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexica Megan Fox mieri do obľúbeného seriálu: Bude z nej dílerka!

Megan Fox
Megan Fox (Zdroj: internet)

Americká herečka a modelka Megan Fox bude účinkovať v seriáli Nové dievča (2011). Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Oak Ridge v Tennessee sa po prvý raz predstaví v šiestej epizóde nadchádzajúcej piatej sezóny, ktorá by mala mať premiéru v januári.

Fox stvárni dílerku farmaceutických výrobkov, ktorá si prenajme izbu po Jess v podaní Zooey Deschanel. Tridsaťpäťročná členka dua She & Him je totiž v súčasnosti na materskej dovolenke.

„Je pre mňa šialené, že takáto oslňujúca osoba vie byť naozaj zábavná. Som fanúšičkou jej komediálnych schopností od filmu This Is 40 (2012, pozn. SITA) a som neskutočne šťastná, že ju máme v šou. Mysleli sme na Megan, už keď sme písali túto postavu. Je perfektná osoba, ktorá s týmto osadenstvom 'zatrasie',“ uviedla tvorkyňa seriálu Elizabeth Meriwether.

Megan Fox sa preslávila stvárnením Mikaely Banes vo filmeTransformers (2007). Túto rolu si zopakovala aj v pokračovaní Transformers: Pomsta porazených (2009). Okrem toho sa predstavila napríklad v snímkach Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Ako sa zbaviť priateľov a zostať úplne sám (2008), Pozor, hryzie! (2009), Jonah Hex (2010), Plánované rodičovstvo (2011), Diktátor (2012) alebo Ninja korytnačky (2014). Spolu s Dominicom Monaghanom si v roku 2010 zahrala v klipe k piesni Love The Way You Lie od Rihanny a Eminema. Fox zdobila titulky časopisov ako Maxim, FHM, GQ, Esquire či Elle.

Viac o téme: Megan FoxNew Girl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu