Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Noví Krotitelia duchov so starými hviezdami: Aha, kto pribudol ako ďalší

Ernie Hudson
Ernie Hudson (Zdroj: SITA)

V pripravovanom novom filme o Krotiteľoch duchov bude účinkovať aj americký herec Ernie Hudson, ktorý sa v snímkach Krotitelia duchov (1984) a Krotitelia duchov II (1989) predstavil ako Winston Zeddemore.

Šesťdesiatdeväťročný rodák z mesta Benton Harbor je po Billovi Murrayovi a Danovi Aykroydovi už tretím členom hereckého obsadenia pôvodných Krotiteľov duchov, ktorý sa objaví aj v reboote režiséra Paula Feiga.

V novinke stvárnia hlavné postavy Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon. Okrem nich sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, ktorý sa predstaví ako ich asistent, či Andy García v role starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Pat Kiernan.

Paul Feig je s Katie Dippold aj autorom scenára. Film plánujú uviesť do amerických kín 15. júla 2016. Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V oboch filmoch sa predstavili spomínaní Aykroyd, Murray a Hudson, ďalej Harold Ramis, Sigourney Weaver či Rick Moranis.

Ernie Hudson si okrem spomínaných titulov zahral napríklad vo filmoch Ruka na kolíske (1992), Vrana (1994), Kongo (1995), Miss špeciálny agent (2000), Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná (2005) či Neľútostný zabijak (2010).

Viac o téme: Ernie Hudson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu