Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialený fanúšik ohrozoval Keiru Knightley: Diváci boli pobúrení, zvolila radikálne riešenie!

Keira Knightley Zobraziť galériu (4)
Keira Knightley (Zdroj: SITA)

Anglická herečka Keira Knightley podala trestné oznámenie za obťažovanie na nemenovaného fanúšika, ktorý ju minulý týždeň vo štvrtok počas divadelného predstavenia požiadal o ruku. Incident sa stal počas prvej predpremiéry hry Thérese Raquin v broadwayskom divadle Studio 54, v ktorej 30-ročná rodáčka z Londýna stvárňuje titulnú postavu.

Ako informovali viaceré médiá, mladý muž sediaci v mezaníne sa počas predstavenia postavil, prišiel k zábradliu a zakričal na herečku, či si ho vezme. Následne k nemu prišiel uvádzač, ktorý ho najprv usadil na jeho miesto a potom ho členovia ochranky vyprevadili von, pričom muž počas odchodu hodil smerom k javisku kyticu. Knightley na toto prerušenie nijako nereagovala a pokračovala v hre.

Keira Knightley počas predstavenia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Neobvyklé správanie pobúrilo aj fanúšikov, z ktorých niektorí reagovali na šokujúce správanie jedného z nich na sociálnej sieti Twitter. "Fanúšika vytiahli z divadla po tom, čo začal kričať, hádzať kvety a požiadal Keiru o ruku. Čo sa stalo s divadelnou etiketou?"

Keira Knightley počas predstavenia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Bol to očividne nejaký stalker Keiry Knightley, ktorý ju prenasledoval až na predstavenieThérese Raquin a začal nezmyselne kričať: "Kristus sa zdrodil z panny! Keira, vezmi si ma!"

Muža neskôr zatkli, no po obvinení z výtržníctva ho zas prepustili na slobodu. Knightley naňho podala trestné oznámenie, pretože sa bojí, že by ju mohol v budúcnosti prenasledovať. "Mala strach. Chcela ten incident oficiálne zdokumentovať pre prípad, že by ju ten muž začal prenasledovať. Ak s tým naozaj začne, tak môže požiadať o zákaz približovania sa, ale na to potrebuje mať oficiálny záznam o tomto incidente," uviedol pre denník New York Post nemenovaný zdroj z polície.

Keira Knightley počas predstavenia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Keira Knightley si zahrala v snímkach Hviezdne vojny: Epizóda I - Skrytá hrozba (1999), Blafuj ako Beckham (2002), v prvých troch častiach série Piráti Karibiku (2003, 2006 a 2007), tiež vo filmoch Láska nebeská (2003), Kráľ Artuš (2004), Pokánie (2007), Vojvodkyňa (2008), Kšeft za všetky prachy (2010), Nebezpečná metóda (2011), Anna Karenina (2012), Love song (2013) či Everest (2015). V roku 2006 ju nominovali na Oscara za stvárnenie hlavnej úlohy vo filme Pýcha a predsudok (2005) a tento rok za vedľajšiu úlohu v životopisnej dráme Kód Enigmy (2014).

Viac o téme: Keira Knightley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu