Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Johnny Depp šokoval Hollywood kontroverzným vyjadrením: Oscara vyhrať nechcem!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Väčšina hollywoodskych hercov považuje za neskutočný úspech vyhrať prestížnu cenu Academy Awards, teda získať vytúženého Oscara. Johnny Depp však túto ambíciu nikdy nemal, je preňho cťou byť čo i len nominovaný. Päťdesiattriročný herec odhalil, že nikdy nemal v pláne vziať si túto sošku domov.

"Nikdy nechcem vyhrať jednu z týchto vecí," vyjadril sa herec pre BBC na Londýnskom festivale. Povedal tiež, že mu dali dve alebo tri nominácie, ktoré preňho znamenjú veľa. Talentovaný herec bol na Oscara nominovaný trikrát – za úlohu Jacka Sparrowa vo filme Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly (2004), za Petra Pana v Hľadaní Krajiny-Nekrajiny (2005) a napokon za úlohu diabolského holiča Sweeneyho Todda v snímke Tima Burtona z roku 2008.

Johnny Depp šokoval Hollywood
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

"Myšlienka vyhrať znamená, že s niekým súťažíte a ja nesúťažím s nikým," dodal herec. Možno je jeho postoj k udeľovaniu cien šarmantným spôsobom ako okoreniť Oscara. Napriek tomu je známe, že Depp patril stále k rezervovanejším hercom, ktorí nie sú radi stredobodom pozornosti.

Johnny Depp šokoval Hollywood
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Vyjadril sa však oveľamenej útočne, než Jaquin Phoenix svojím pamätným výrokom zudeľovania v roku 2012. Vrozhovore pre Interview Magazine vtedy povedal:"Myslím, že je to hovadina. Úplný nezmysel. Je to ako tá najhoršia mrkva, ktorú som vo svojom živote jedol. Bolo to jedno z najnepohodlnejších období v mojom živote, keď snímka Walk the Line vyhrávala všetky tie ceny. Nikdy viac to nechcem zažiť. Je to totálnesubjektívne."


Mohlo by vás zaujímať:Nestarnúce filmy oslavujú 20. výročie: Toto ste o nich určite nevedeli!​


Johnny Depp šokoval Hollywood
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Za jeho najnovšiu úlohu Whiteyho Bulgera v snímke Black Mass: Špinavá hra zbiera jednu cenu za druhou. Snímka Scotta Cooperarozpráva príbeh írskeho mafiána Jamesa "Whitey" Bulgera žijúceho v južnom Bostone, ktorý sa spojí s FBI, aby z hryvyradil taliansku mafiu. Táto nesúrodá spolupráca sa však vymkla kontrole a z Bulgera sa stal najbezohľadnejší a najmocnejší gangster v histórii Bostonu.

Johnny Depp šokoval Hollywood
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Trailer k snímke Black Mass

Viac o téme: OscarJohnny Depp
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu