Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Druhá šanca: Slávnostné moderovanie Oscarov si zopakuje obľúbený komik

Chris Rock Zobraziť galériu (2)
Chris Rock (Zdroj: SITA)

Americký komik, herec a režisér v jednej osobe Chris Rock (50) bude moderátorom budúcoročného galavečera, na ktorom v Los Angeles udelia 28. februára 2016 po 88-krát prestížne sošky Americkej filmovej akadémie - Oscarov.

Informáciu zverejnili organizátori v kalifornskom Meste anjelov. ChrisRocktak bude môcť nadviazať na ostatného moderátora rovnakého podujatia Neila Patricka Harrisa.

Pre populárneho Afroameričana to nebude debut v úlohe moderátora oscarového galavečera. Po prvý raz sa mu rovnakej pocty dostalo v roku 2005.

Chris Rock Oscary 2005
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Producenti šou David Hill a Reginald Hudlin v ňom vidia fenomenálneho zabávača, ktorého kumšt obohatí galavečer. Samotný herec reagoval slovami, že sa na svoj comeback pred hollywoodskymi celebritami v hľadisku mimoriadne teší.

Rodáka z Georgetownu v americkom štáte Južná Karolína poznajú aj slovenskí filmoví nadšenci vďaka jeho kreáciám vofilmochako Policajt v Beverly Hills 2, Doktor Doolittle, Smrtonosná zbraň 4, Česká spojka, Dospeláci či 2 dni v New Yorku. Herec nezriedka prepožičiava svoj hlas i hrdinom animovanýchfilmov.

Viac o téme: OscaryChris Rock
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu