Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Frajer mal pletky s dvoma transsexuálmi: Jennifer Lopez ho napriek tomu vzala späť

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez (Zdroj: Archív J.L./Instagram)

Známa speváčka a herečka Jennifer Lopez opäť tvorí pár so svojim o osemnásť rokov mladším bývalým, Casperom Smartom. Dvojica sa rozišla po tom, čo sa do médií dostali informácie o pomere tanečníka s dvoma transsexuálnymi modelkami. Začiatkom tohto roka sa však začali znova objavovať na verejnosti a prednedávnom Jennifer na sociálnej sieti zverejnila aj ich spoločné fotky.

Jennifer Lopez sa so svojím mladým zajačikom dala dokopy po spoločnom turné, na ktorom pôsobil ako tanečník. Nasledovali dva roky harmonického, no kvôli vekovému rozdielu aj kontroverzného, vzťahu a Casper sa dokonca zblížil aj sherečkinými deťmi. Smart sa mal odvojičky starať, keď si ich slávna mamička musela plniť pracovné povinnosti. Láskyplná Idylka však skončila po tom, čo dve transsexuálne modelky začali tvrdiť, že snimi tanečník flirtoval cez sociálne siete aLopezovú ipodviedol.

Jennifer Lopez a Casper
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív J.L./Instagram)

Napriek tomu, že tvrdenia modeliek Smart poprel, láska saskončila. Jennifer však vo viacerých rozhovoroch hovorila oich pretrvávajúcom priateľstve. Zdá sa, že neklamala apo celý čas mali ksebe blízko, lebo dvojica sa začiatkom tohto roka opäť dala dokopy, čo koniec koncov potvrdili aj nedávno zverejnené fotografie na speváčkinom Instagrame.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív J.L./Instagram)

Viac o téme: Jennifer LopezLáskaCasper SmartVzťahNevera
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu