Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezde filmového plátna ťahá na 80-tku: Predviedla postavičku ako lusk!

Jane Fonda Zobraziť galériu (3)
Jane Fonda (Zdroj: SITA)

Beverly Hilton Hotel zaplavili nádherné ženy v štýlových róbach a elegantní muži. Filmové ceny Hollywood Film Awards sa totiž v Beverly Hills odovzdávali už po devätnástykrát . Červený koberec ozdobili viaceré hviezdy svetového formátu a nechýbali ani krásne herečky. Navzdory vyššiemu veku medzi nimi zažiarila i legendárna Jane Fonda. Neuveríte, koľko má rokov.

Jane Fonda zažiarila na červenom koberci voriginálnej bielej kombinácii. Hoci herečka vdecembri tohto roku oslávi už svoje 78. narodeniny, nikto by jej podobný krásny vek netipoval. Vnariasenej sukni aslušivom saku totiž predviedla postavu, ktorú by jej mohli závidieť ioveľa mladšie kolegyne.

Jane Fonda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Fonda sa preslávila najmä ako herečka afitnes guru, no venovala sa aj písaniu, modelingu apolitickému dianiu. Začínala na Broadwayi apodarilo sa jej vyprodukovať jedno znajslávnejších fitnes videí všetkých čias ″Jane Fonda's Workout″. Napriek značnému úspechu vo filmovom priemysle si Jane po svadbe so svojim tretím manželom miliardárom Tedom Turnerom dala hereckú prestávku, ktorá nakoniec trvala desať rokov. Po rozvode sa však knatáčaniu vrátila obľúbeným filmom Diabolská svokra azjavne sa ešte do dôchodku nechystá.

Jane Fonda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Beverly HillsJane FondaHollywood Film Awards
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu