Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Americká herečka Goldie Hawn oslavuje: Toľko by ste jej nehádali

Goldie Hawn Zobraziť galériu (3)
Goldie Hawn (Zdroj: SITA)

Slávna americká herečka Goldie Hawn dnes oslávi sedemdesiatku. Večne rozosmiatu blondínku, ktorá začínala ako baletka a tanečnica, preslávili najmä početné komediálne roly.

Vroky 1969 získala Oscara za vedľajšiu úlohu vofilmeKaktusový kvet, kde zažiarila po boku Waltera Matthaua. Diváci si ju pamätajú aj ako vojačku Benjaminovú zrovnomennej snímky zroku 1980, či čiernej komédie Smrť jej pristane, vktorej si vroku 1992 zahrala sBrucom Willisom aMeryl Streep. Bola tiež partnerkou Steva Martina vromantickomfilme Prepáč, si ženatý! a jednou z hlavných postáv v Klube odložených žien.


Mohlo by vás zaujímať:Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!


Životným partnerom Goldie Hawn je od roku 1983 herec aniekdajší idol dievčenských sŕdc Kurt Russell, známy napríklad z filmovVeľké problémy vmalej Číne alebo Tango a Cash.

Americká herečka Goldie Hawn
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: internet)

Majú spolu syna Wyatta. Zo svojho predchádzajúceho (v poradí druhého) manželstva má Goldie Hawn syna Olivera Hudsona adcéru Kate Hudson, ktorí sú obaja herci.

Goldie Hawn s dcérou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Vďaka nim je slávna hollywoodska hviezda, ktorá je známa tým, ako vo svojom veku stále skvelo vyzerá, už niekoľkonásobnou babičkou.

Viac o téme: JubileumGoldie Hawn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu