Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zrádza hviezdu Sexu v meste zdravie? Kim Cattrall odstúpila z predstavenia!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Britsko-kanadská herečka Kim Cattrall odstúpila od účinkovania v divadelnej hre Linda, ktorú mali uviesť v premiére 26. novembra v londýnskom Royal Court Theatre. Päťdesiatdeväťročná predstaviteľka Samanthy Jones v seriáli Sex v meste (1998 - 2004) a následných filmoch o živote štvorice žien v New Yorku sa podľa oficiálneho vyhlásenia rozhodla poslúchnuť rady lekárov a projekt opustiť. Informácie o svojom zdravotnom stave nešpecifikovala.

Cattrall sa mala v hre predstaviť v titulnej postave, ktorá je marketingovou manažérkou v kozmetickej spoločnosti. Vo veku 55 rokov si Linda uvedomí, že jej kariéra i súkromný život sa už nikam neposúvajú. Hru napísala Penelope Skinner. Po odchode Cattrall, úlohu prevzala britská herečka svazijského pôvodu Noma Dumezweni.

Zrádza hviezdu Sexu v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Pocta, o akej sa smrteľníkom ani nesníva: Filmára Spielberga čaká veľký deň


Kim Cattrall sa narodila v Anglicku, v troch rokoch sa však s rodinou presťahovala do Kanady. Do Anglicka sa napokon vrátila, keď mala 11 rokov. Vo filme debutovala v roku 1975 snímkou Rosebud. Neskôr si zahrala v tituloch ako Columbo: Ako vytočiť vraždu (1978), Policajná akadémia (1984), Senzi finta (1985), Veľké problémy v Malej Číne (1986) a ďalších.

Zrádza hviezdu Sexu v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Automobilka Porsche vracia úder: Za svoju smrť si môže Paul Walker sám!


Svetoznámou sa stala vďaka spomínanému seriálu Sex v meste a celovečerným filmom Sex v meste: Film (2008) a Sex v meste 2 (2010). Za stvárnenie Samanthy Jones ju päťkrát nominovali na Primetime Emmy a štyrikrát na Zlatý Glóbus, pričom jednu glóbusovú nomináciu premenila na víťazstvo. Zahrala si aj v snímke Muž v tieni (2010). Na divadelných doskách debutovala v roku 2010 v Londýne v predstavení Private Lives.

Zrádza hviezdu Sexu v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Kim Cattrall v broadwayskompredstavení Private Lives

Viac o téme: Sex v mesteKim Cattrall
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu