Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jeden z naj seriálových párov všetkých čias prekvapil: Opäť spolu, on je gay, ona vydatá!

Niles a Daphne tvorili jeden z najromantickejších seriálových párov všetkých čias Zobraziť galériu (3)
Niles a Daphne tvorili jeden z najromantickejších seriálových párov všetkých čias (Zdroj: Paramount Television, Archív J.L./Twitter)

Milovali ste inteligentný humor v seriáli Frasier aj vy? Ak ste fanúšikom legendárneho psychológa zo Seattlu, určite ste držali palce i Nillesovi a Daphne aj ich komplikovanému vzťahu. O to viac vás poteší správa, že legendárna dvojica sa po rokoch dala znova dokopy. Jeden z najromantickejších seriálových párov všetkých čias si k sebe opäť našiel cestu.

Od natáčania poslednej časti seriálu Frasier uplynulo už neuveriteľných 12 rokov , no napriek tomu je sitkom stále rovnako populárny. Vzťahy neochladli ani medzi Jane Leevesovou a Davidom Hyde Pierceom, ktorí si vseriáli zahrali jeden znajlegendárnejších seriálových párov, aké sme mali česť na obrazovkách vidieť. Kto by nefandil vzťahu hanblivého mierne neurotického Nilesa Crane akrásnej no nie príliš kultivovanej Daphne Moonovej. Zdá sa, že herci majú ksebe stále veľmi blízko, čoho dôkazom je aj fotografia zo špeciálu na počesť na počesť režiséra sitkomov Jamesa Burrowsa. Nie sú rozkošní?

Niles a Daphne tvorili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Paramount Television, Archív J.L./Twitter)

Zbytočne si však nerobte nádeje. Hoci Jane fotografiu okomentovala slovami: „och, Bože, keby som nebola vydatá...“, hercom by to vreálnom živote zrejme neklapalo. David je totiž gay aspartnerom sú spolu šťastní už dlhé roky.

Niles a Daphne tvorili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Paramount Television, Archív J.L./Twitter)

Obľúbený sitkom Frasier si môžete pozrieť vo vysielaní TV Doma už zajtra o10:05.

Viac o téme: Jane LeevesDavid Hyde PierceDaphneNilesFrasierGayVydatá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu