Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strach z režiséra aj hlavnej úlohy: Takto sa s nimi popasovala krásna herečka

Alžbeta Bartošová
Alžbeta Bartošová (Zdroj: SITA)

Slovenskú muzikálovú herečku Alžbetu Bartošovú ponuka stvárniť hlavnú úlohu vo filme Decibely lásky Michala Davida a Miloslava Halíka vraj spočiatku trochu vyviedla z miery. „Predtým, než som si zažila filmovanie, som si totiž vždy myslela, že filmy nikdy robiť nebudem, že to jednoducho nie je tak úplne pre mňa. Keď mi povedali, že by ma chceli do hlavnej úlohy, až som sa zhrozila. Hovorila som si, že to preboha nemôžem, veď som ešte nikdy netočila žiadny film, čo budem robiť...,“ priblížila Bartošová svoje prvé pocity z nečakanej ponuky.

„Potom som sa upokojila a povedala som si, že to nechám na nich, že asi vedia, čo robia, keď ma tam chcú. Sľúbila som si, že urobím všetko, čo je v mojich silách, aby to bolo dobré a ostatné som nechala už na nich,“ dodala mladá herečka.

Veľkou oporou na pľace jej bol vraj skúsenejší kolega a filmový partner Filip Cíl. „Filip má toho veľa za sebou, točil už strašne veľa filmov a keďže toto bol môj prvý, tak som na nakrúcanie občas prišla trochu vystresovaná a on tam po celý čas robil srandičky, takže to bolo nakoniec veľmi uvoľnené, taká pohoda. Na začiatku som sa bála aj Mila, či nebude moc prísny alebo taký, že by ma jeho reakcie ešte viac zatvárali do seba, no ten sa tiež od začiatku snažil vytvoriť medzi nami dobrú náladičku a nechával nám dostatok priestoru, aby sme sa mohli prejaviť,“ podčiarkla 24-ročná rodáčka z Púchova.


Z krásnej moderátorky herečka: Takto zvládla natáčanie Decibelov lásky


S Cílom sa Bartošová stretla už niekoľko mesiacov pred nakrúcaním na tanečných tréningoch. „Pred samotným točením sme museli s Filipom veľa trénovať, pretože máme vo filme aj jeden tanečný duet,“ prezradila sympatická interpretka. „Bolo to zábavné. Obaja sme totiž takí vášniví tanečníci. Vášniví a amatérski,“ zasmiala sa. „Teda, to by som o sebe nemala hovoriť, keďže hrám v muzikáloch... Hrám aj tanečné role, takže nie som úplný začiatočník, ale nemôžem o sebe povedať, že by som bola profesionálna tanečnica,“ uzavrela herečka.

Viac o téme: Decibely láskyAlžbeta Bartošová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu