Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Pán testosterón nebol vždy svalnatým fešákom: FOTO mladého neduživca vás dostane!

Joe Manganiello vyrástol do krásy Zobraziť galériu (2)
Joe Manganiello vyrástol do krásy (Zdroj: Twitter, SITA)

Joe Manganiello sa narodil rodiny s talianskymi koreňmi, čo je zrejme hlavnou príčinou jeho sexi zarasteného výzoru. Herec, z ktorého dnes šalejú milióny žien na celom svete však nebol vždy bradatým „svalnáčom“. Fotka z detstva, ktorá sa objavila na Twitteri, vás určite dostane.

Herec, ktorý sa už vmladosti zaujímal odivadlo, sa pôvodne chcel profesionálne venovať športu, no zabránilo mu vtom zranenie. Po neúspešnom pokuse študovať drámu skončil Manganiello na univerzite, no svojho sna sa nevzdal.

Joe Manganiello vyrástol do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter, SITA)

Joe sa na výške venoval divadlu ahneď po presťahovaní sa do Los Angeles dostal aj prvú rolu vo filme Spider-Man. Neskôr sa objavil vo viacerých populárnych seriáloch askutočnú slávu mu priniesla rola vlkodlaka Alcidea Herveauxa vkultovej sérii True Blood. Fanúšikov zvyknutých na testosterónom nabitý zjav zarasteného herca, preto určite prekvapila fotografia zjeho detstva. Manganiello na nej vyzerá ako neduživý chlapček aprináša tak nádej všetkým, ktorí by raz chceli vyzerať ako on, no neveria, že to je možné. Dôkaz, že sa to dá, máte priamo pred očami.

Viac o téme: ZmenaSexiDetstvoFotoJoe ManganielloTrue BloodChlapec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu