Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nebezpečné známosti sa vrátia ako seriál: Ukáže sa aj sympatická herečka

Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar (Zdroj: SITA)

Americká herečka Sarah Michelle Gellar sa predstaví v pilotnom filme seriálu Cruel Intentions. Projekt vzniká ako pokračovanie snímky Veľmi nebezpečné známosti z roku 1999, v ktorej sa okrem Gellar predstavili Ryan Phillippe, Reese Witherspoon a Selma Blair. Tridsaťosemročná rodáčka z New Yorku o svojej účasti na snímke informovala prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila koláž z fotografií, na ktorých je spolu s tvorcami pôvodného filmu - režisérom Rogerom Kumbleom a výkonným producentom Nealom Moritzom.

Dej novinky sa bude odohrávať približne 15 rokov po udalostiach z pôvodnej snímky a bude sledovať Kathryn Merteuil (Sarah Michelle Gellar), ako sa snaží prevziať kontrolu nad rodinnou firmou a nad synom nevlastného brata Sebastiana Valmonta (Ryan Phillippe).

Ako režisér sa na pilote podieľa spomínaný Kumble, ktorý sa spojil s Lindsey Rosin a Jordanom Rossom, aby s nimi napísal aj scenár. Snímka, ktorú nakrúti spoločnosť Sony Pictures Television, by mala byť hotová do októbra. Seriál bude vysielať televízna stanica NBC.


Kniha v tieni filmu: Vedeli ste, akými príbehmi sa inšpirovali režiséri?


Film Veľmi nebezpečné známosti vznikol na motívy románu Nebezpečné známosti francúzskeho spisovateľa Choderlosa de Laclosa. Rozpráva príbeh bohatých nevlastných súrodencov Sebastiana Valmonta a Kathryn Merteuil, ktorí sa radi zahrávajú s citmi druhých. Po tom, čo sa stavia o to, že Sebastian zvedie Annette Hargrove (Reese Witherspoon), sa obaja zamotajú do nebezpečenstiev svojej vlastnej hry. Snímka pre štvoricu spomínaných hercov znamenala prelom v kariére. Na titul síce nadviazali dve filmové pokračovania, úspech prvej snímky však nedosiahli.

Sarah Michelle Gellar je známa najmä ako Buffy Summers zo seriálu Buffy, premožiteľka upírov (1997 - 2003). Účinkovala aj vo filmoch Viem, čo ste robili minulé leto (1997), Vreskot 2 (1997), Scooby-Doo (2002), americkom remakeu japonského hororu Nenávisť (2004), Nešťastne až naveky (2006), V zajatí osudu (2007) či filmovej adaptácii románu Paula Coelha Veronika sa rozhodla zomrieť (2009).

Viac o téme: Veľmi nebezpečné známostiSarah Michelle Gellar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu