Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto FOTO pobláznila internet: Fešák z Deadpoola sa stretol s prezidentovou dcérou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: sita, dailymail.co.uk)

Užívatelia sociálnych sietí nevedeli, čo od radosti. Na internete sa totiž objavila fotka Ryana Reynoldsa, ktorý momentálne hviezdi vo filme Deadpool, ako sa rozpráva s dcérou amerického prezidenta Baracka Obamu Sashou. V pozadí stojí jej sestra Malia, ktorá sú v tom podporuje "palcami hore".

Pre Obamove dcéry to bola prvá oficiálna štátna večera, na ktorej okúzlili svojou krásou a elegantnosťou. Medzi pozvanými však neboli len politici a iní štátnici. Štátna večera sa konala na počesť kanadského premiéra Justina Trudeaua. Ten si na svoju slávnosť pozval aj kanadského herca Ryana Reynoldsa s manželkou Blake Lively

Pre obe mladé dámy to bol veľký večer, ktorý si okrem iného skrášlili netradičnou chvíľou.Fotografi zachytili unikátny sesterský moment, kedy Malia v pozadí drží palce svojej sestre Sashi pri rozhovore s Ryanom Reynoldsom. Podľa výrazu jej tváre je evidentné, že si herca obľúbila.

Táto FOTO pobláznila internet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Na internete sa spustila vlna komentárov k tejto fotke, ktorú ľudia označli ako "najlepší sesterský moment vôbec". Mnohí to považujú za nesmierné milé a podporili to na internete vrelými slovami. Napriek tomu, že sú Sasha a Malia dcérami svetového lídra, ich reakcia na stretnutie s Reynoldsom bola obyčajne dievčenská.


Mohlo by vás zaujímať: Milovaný herec totálne pohorel: Kasting Channinga Tatuma do Rýchlo a zbesilo bol prepadákom!


Ryan Reynolds je momentálne známy vďaka stvárneniu postavy Deadpoola, ktorá v súčasnosti valcuje kiná v návštevnosti aj zisku. Neobyčajne humorne poňatá akčná komédia o v istom zmysle zápornom hrdinovi si okamžite získala milióny fanúšikov. Reynolds si v roku 2012 vzal za manželku Blake Lively (známu najmä zo seriálu Gossip Girl), s ktorou randil od roku 2010. V súčasnosti vychovávajú takmer dvojročnú dcérku s netradičným menom James.

Viac o téme: Ryan ReynoldsDeadpoolSasha Obama
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu