Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový film o Wolverinovi: S Hughom Jackmanom si zmeria sily tento fešák

Boyd Holbrook
Boyd Holbrook (Zdroj: SITA)

V pripravovanej tretej snímke o mutantovi Wolverinovi si zahrá aj Boyd Holbrook. Tridsaťštyriročný herec, ktorý je známy zo seriálu Narcos (2015), má v novinke stvárniť hlavného antihrdinu. Titulnú postavu opäť zahrá Hugh Jackman. V úlohe Charlesa Xaviera diváci a diváčky znovu uvidia Patricka Stewarta. Nakrúcanie zatiaľ nepomenovaného filmu sa má začať v máji pod taktovkou Jamesa Mangolda. Scenár napísal David James Kelly. Snímka by mala prísť do amerických kín na budúci rok v marci.

Prvú samostatnú snímku o Wolverinovi s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) režíroval Gavin Hood. Päťdesiatdvaročný Mangold sa ujal réžie druhého filmu, ktorý prišiel do kín v roku 2013 pod názvom Wolverine. V oboch filmoch komiksového hrdinu s adamantiovou kostrou v nich, rovnako ako aj v ďalších snímkach o mutantoch X-Men, stvárnil spomínaný Jackman.

Z hollywoodskeho fešáka možno bude nový James Bond: Chceli ho ešte pred Craigom!

Boyd Holbrook je známy predovšetkým ako agent Steve Murphy zo seriálu Narcos o živote a vyšetrovaní drogového kráľa Pabla Escobara. Zahral si tiež v snímkach Milk (2008), Znova chuť žiť (2012), Stratené dievča (2014), Medzi náhrobnými kameňmi (2014) či v minisérii Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci (2012). V minulosti bol zasnúbený s herečkou Elizabeth Olsen.

Viac o téme: WolverineBoyd Holbrook
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu