Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Deppovej manželke odľahlo: Za pašovanie zvierat a falšovanie len symbolický trest!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Manželka hollywoodskeho herca Johnnyho Deppa Amber Heardová dnes pred austrálskym súdom priznala, že poskytla falošné dovozné dokumenty, aby mohla do krajiny doviezť ich dvoch Yorkshirskych teriérov. S ohľadom na jej priznanie žalobcovia odložili dve vážnejšie obvinenia z nelegálneho pašovania zvierat, za ktoré Heardovej hrozilo až desať rokov väzenia. A za previnenie, ku ktorému sa priznala, nakoniec dostala len symbolický trest.

Ako informovala agentúra AP, za nepravdivé dokumenty mohol súd uložiť až rok väzenia a pokutu viac ako 10.000 austrálskych dolárov. Namiesto toho sa ale sudkyňa rozhodla Heardovú odsúdiť len k "mesiacu dobrého správania". Akpodmienky poruší, bude musieť zaplatiť pokutu 1000 austrálskych dolárov.O aké podmienky, ktoré bude musieť Heardová mesiac dodržiavať, ide, austrálske médiá zatiaľ nespresnili.

Amber Heard a Johnny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Previnenia sa 29-ročná herečka dopustila vlani v máji. Podľa obžaloby do krajiny priletela za manželom súkromným lietadlom s dvomi yorkšírskými teriérmi Boo a Pistol bez toho, aby pre svojich miláčikov mala príslušné povolenie. Depp vtedy nakrúcal piaty diel Pirátov z Karibiku.

Krásna manželka Johnnyho Deppa: V dvoch snímkach stvárni rovnakú postavu

Austrália má prísne predpisy vyžadujúce karanténu pre privážanézvieratá. Odľahlý kontinent má jedinečnú flóru a faunu a obáva sa zavlečenia chorôb. Minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce pohrozil Heardovej utratením psov, a preto herečka Austráliu urýchlene opustila.

Heardovej právny zástupcasúdu povedal, že jeho klientka nemala v úmysle klamať vo svojom príletovom prehlásenía neuviesť, že má na palube súkromného lietadla zvieratá. V skutočnosti podľa Kirka len trpela časovým rozdielom a predpokladala, že jej asistenti sa o zodpovedajúce dokumenty postarali. Žalobca však pred súdom uviedol, že neznalosť a únava nie sú ospravedlnením, pretože "zákon platí pre každého".

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu