Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný Dwayne Johnson v remakeu dobrodružného fantasy: Nahradí Robina Williamsa?

Dwayne Johnson Zobraziť galériu (2)
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA)

Americký herec a wrestler Dwayne Johnson, známy aj ako The Rock, si zahrá v pripravovanom novom spracovaní dobrodružného fantasy Jumanji (1995). Informoval o tom prostredníctvom služby Instagram. Akú rolu však stvárni, zatiaľ nie je známe. O úlohe vo filme údajne rokuje aj americký herec Kevin Hart. Začiatok nakrúcania je naplánovaný na jeseň.

Pripravovaný remake režiséra Jakea Kasdana by sa mal dostať do slovenských kín 27. júla 2017. Na novinke by sa okrem neho mali podieľať aj producenti Matt Tolmach, Mike Weber, Bill Teitler, Ted Field, už spomínaný Johnson a scenáristická dvojica Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Scenár vznikol na motívy rovnomennej knihy od amerického spisovateľa Chrisa Van Allsburga, ktorý sa pod pripravovanú snímku podpíše ako výkonný producent.

Jumanji
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: moviepilot.com)


Mohlo by vás zaujímať:Nestarnúce filmy oslavujú 20. výročie: Toto ste o nich určite nevedeli!


Pôvodná filmová verzia, ktorú uviedli do kín v roku 1995, sleduje príbeh Alana Parrisha, ktorý rozohral hru Jumanji so svojou priateľkou Sarah. Pri jednom z ťahov ho však hra pohltila a objavil sa až po 26 rokoch, keď sa do Jumanji zapojili súrodenci Peter a Judy. Lenže hra so sebou priniesla do reality skutočné nebezpečenstvá džungle a jediný spôsob, ako to zvrátiť, bolo Jumanji dohrať. Ako Alan Parrish sa v dobrodružnej snímke predstavil Robin Williams. Ďalej si v nej zahrali Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Bonnie Hunt, Bebe Neuwirth, David Alan Grier či Patricia Clarkson.

Dwaynea Johnsona považujú za jedného z najlepších profesionálnych wrestlerov všetkých čias. Jeho debutom na striebornom plátne bola malá úloha Kráľa Škorpióna v snímke Múmia sa vracia (2001). O rok neskôr prišielfilmKráľ Škorpión (2002), vďaka ktorému sa Johnson so sumou 5,5 milióna amerických dolárov dostal do Guinnessovej knihy rekordov ako herec s najvyšším honorárom za prvú hlavnú úlohu. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Vitajte v džungli (2003), Kráčajúca skala (2004), Buď cool (2005), Plán hry (2007), Dostaňte agenta Smarta (2008), Hora čarodejníc (2009), Fízli zo zálohy (2010), Rýchlo a zbesilo 5 (2011), G.I. Joe: Odveta (2013), Pot a krv (2013), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013), Hercules (2014), Rýchlo a zbesilo 7 (2015) alebo San Andreas (2015).

Viac o téme: JumanjiDwayne Johnson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu