Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Reynolds prišiel o svojho najväčšieho fanúšika: Srdcervúca rozlúčka na internete!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Ryan Reynolds mal ako jeden z mála hercov šťastie na skutočného fanúšika. Bohužiaľ, malý Kanaďan Connor mal rakovinu, ktorej pred dvoma týždňami podľahol. Reynolds napísal srdcervúci odkaz, ktorým sa s chlapcom rozlúčil a ukázal, že aj veľké hviezdy majú srdce.

Predstaviteľ Deadpoola, ktorý sa stal okamžite po premiére veľmi obľúbeným, sa stretával snáď so svojím najväčším fanúšikom 13-ročným Connorom McGrathom tri roky. Dostali sa k sebe prostredníctvom nadácieMake a Wish Foundation (Nadácia Želaj si).

Connor mal v posledných mesiacoch jediné prianie - vidieť Deadpoola. Reynolds mu prianie splnil a ako jediný videl snímku začiatkom tohto rokaskôr než ktokoľvek. Ryan mu zabezpečil exkluzívnu premiéru. „Stretli sme sa, pretože miloval Deadpoola. V istom zmysel BOL (Connor) Deadpool,“ povedal Reynolds BBC.


Mohlo by vás zaujímať: Táto FOTO pobláznila internet: Fešák z Deadpoola sa stretol s prezidentovou dcérou!


Wade Wilson (Ryan Reynolds), ktorý sa vo filme stal Deadpoolom práve kvôli rakovine, mal s malým Connorom veľa spoločného. Pred dvoma týždňami však rakovine podľahol a Reynolds vzápätí na to napísal na sociálnu sieť srdcervúce vyznanie. „Tri roky bojoval Connor, môj priateľ, s rakovinou. Nie som si istý ako... Možno rakovina podvádzala... ale boj sa skončil pred dvoma nocami,“týmito slovami začal svoj príspevok Reynolds.

Reynolds prišiel o svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Connor bol pre Ryana veselým a vtipným malým priateľoma vybudovali si naozaj silný vzťah. Podľa neho len vtipný ako ostatné deti... Bol vtipný na niekoho, kto si prechádza tažkými vecami a on sám mal v sebe niečo, čo z neho vyžarovalo. Ryan Reynolds patrí k tým, ktorí vedia, že bez fanúšikov by sa vo svete filmu prežívalo ťažko.

Viac o téme: Ryan ReynoldsDeadpool
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu