Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pre rodinu spraví všetko: FOTO Chris Hemsworth sa chytil varechy!

(Zdroj: internet)

Keď práve nenatáča, venuje sa svojej rodine. Chris Hemsworth je už takmer šesť rokov ženatý s herečkou Elsou Pataky, s ktorou vychováva tri krásne deti. Spraví pre nich naozaj všetko a na internete o tom presvedčil aj svojich fanúšikov.

Dcérka Chrisa Hemswortha mala pred pár dňami narodeniny. Keďže sa naňho v cukrárni tak trochu vykašľali,rozhodol sa, že sa pečenie ujme on sám. "Volám ju (tortu)La TRex al la chocolate," napísal na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil aj fotku jeho podareného výrobku.

Aby tomuto urastenému fešákovi všetci uverili, jeho krásna manželka ho odoftila priamo pri práci a takisto zverejnila fotku na Instagrame."Otecko tvrdo pracuje na narodeninovej torte. Všetko najlepšie, India, ľúbim ťa najviac na svete," napísala herečka.


Mohlo by vás zaujímať:Reynolds prišiel o svojho najväčšieho fanúšika: Srdcervúca rozlúčka na internete!


Začiatkom roka 2010 sa Chris zoznámil so španielskou herečkouElsou Pataky cez svojich známych a v decembri 2010 sa vzali. V súčasnosti spolu vychovávajú tri deti – štvorročnú dcérku Indiu a dvojročnýchsynov - dvojičky Tristana a Saschu. Elsa sa preslávila najmä úlohou policajtky v sérii Rýchlo a zbesilo.Chrisa spájajú fanúšikovia najmä s postavou Thora v marvelovkách, no v súčasnosti sa objavil aj vo filme V srdci mora (2015) a Lovec: Zimná vojna (2016).

Viac o téme: Chris HemsworthElsa Pataky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu