Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Hit internetu: Jennifer Lawrence si vystrelila z kolegu, obeťou sa stali jeho bradavky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Jennifer Lawrence je poriadna vtipkárka. Nedávno v rozhovore priznala, ako si vystrelila zo svojho hereckého kolegu Nicholasa Houlta. Nebolo to veru nič príjemné. V súčasnosti sa spolu objavujú v sérii filmov o mutantoch X-men. Najnovší diel s podnázvom Apokalypsa sa do kín dostal tento týždeň.

Nikdy nenechávajte svoj telefón po blízku Jennifer Lawrence. Môže sa vám to totiž riadne vypomstiť. Nedávno v rozhovore pre Entertainment Tonight priznala, ako si počas natáčania snímky X-men: Apokalypsavystretlila zo svojho hereckého kolegu Nicholasa Houlta. A nielen z neho. Obeťou sa stali aj jej ďalší hereckí kolegovia.


Mohlo by vás zaujímať: Najponižujúcejšia skúsenosť Jennifer Lawrence: Nikdy som sa necítila trápnejšie


„Mala som Nickov telefón a spoločne s Michaelom (Fassbenderom), Jamesom (McAvoyom) a Joshom Helmanom sme mali vytvorený spoločnýchat,“ začala 25-ročná herečka pre portál ETonline. „Keďže viem, akým štýlom píše Nick, tak som sa rozhodla napísať niečoako 'Chlapi, viem, že toto vyznie hlúpo, je to strašne zahanbujúce, ale... ehm... mali ste niekedy - bože to je trápne - tieklo vám niekedy z bradaviek mlieko?',“ zasmiala sa Jennifer.

To však nebolo všetko. „Oni všetci naozaj odpísali!“ Vtedy Lawrence vybuchla do hysterického smiechu. „James napísal: 'Chlape, toto vyzerá ako vážna vec, mal by si ísť k lekárovi. Asi máš problém s hormónmi.' Michael na druhej strane nechápal, s čím majú Nickove bradavky čo spoločné,“ zakončila Jennifer.

VIDEO Hit internetu: Jennifer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Na vtipe sa nakoniec všetci zasmiali a Jennifer musíme uznať jedno. Vie ako uľahčiť stresy s natáčania a ako vylepšiť náladu všetkým prítomným. Niekedy stačí aj malý vtip s nečakanou reakciou a môže vzniknúť naozaj komediálna situácia.

VIDEO Hit internetu: Jennifer
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LawrenceJames McAvoyMichael FassbenderNicholas Hoult
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu