Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Predajca áut i žena v domácnosti: Čo dnes robia niekdajšie detské hviezdy?

Ross Malinger v Samotárovi zo Seattlu Zobraziť galériu (12)
Ross Malinger v Samotárovi zo Seattlu (Zdroj: SITA)

Ako deti zažiarili v hollywoodskych filmoch, no pri tejto práci nevydržali. Čo dnes robia známi detskí herci?

Hollywood nie je pre každého. Veľa z detských hercov, ktorých sme si pred rokmi zamilovali v rozličných filmoch alebo seriálochamerickej produkcie, už zavesili pomyselné herecké kopačky na klinec. Venujú sa rôznym veciam – z niektorých sú učitelia, iní podnikatelia, z niektorých dievčat sa stali ženy v domácnosti. Herectvo je pre nich už len spomienkou na detské časy a pred kameru sa už nikdy nevrátia.

Brandon Call

Ako mladý stvárnil ikonickú úlohu J.T.-ho v populárnom a aj u nás často vysielanom sitcome Krok za krokom. Na rozdiel od postavy, ktorú stvárňoval, si tým získal srdcia a obdiv miliónov ženských fanúšičiek. S herectvom už dávno skončil a momentálne pracuje s otcom na čerpacej stanici.

Brandon Call alias J.T.
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: internet)

Nenechajte si ujsť - Čo sa stalo s malou Lily zo seriálu Krok za krokom: Údajne si zmenila meno a má dieťa!

Josh Saviano

Okuliare a šibalský výraz. To zdobilo Josha Saviana, ktorý pred mnohými rokmi hral v seriáli The Wonder Years najväčšieho kamaráta hlavného hrdinu, Paula Pfeiffera. Saviano sa však po poslednej klapke dal sa na štúdium práva. Pred dvomi rokmi zažil herecký comeback v epizódnej úlohe v Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka.

Josh Saviano - vľavo
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Ariana Richardsová

Ariana zažiarila ako mladučká 14-ročná tínedžerka v Spielbergovom Jurskom parku, no aj jej oheň hereckej vášne časom zhasol. Študovala umenie a dnes je z nej maliarka. Sporadicky sa ešte pred kameru postaví, ale väčšinou je to v treťotriednych projektoch.

Ariana Richardsová v Jurskom
Zobraziť galériu (12)

Čítajte viac - Úspešní aj s kilami navyše: Hollywood dobyli aj bez dokonalých tiel

Michael Fishman

Pokiaľ patríte medzi fanúšikov sitcomu Roseanne, meno Michael Fishman možno poznáte. Fishman v ňom stvárnil D.J. O´Connera, no aj pre neho to bola tak trochu labutia pieseň. Dnes viac než pred kamerou sa pohybuje za ňou - je režisérom, scenáristom, stavia kulisy, skrátka robí všetko to, čo treba, aby mohol nejaký projekt vzniknúť.

Michael Fishman s Johnom
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Andrea Elsonová

Lynn Tannerová z Alfa. Už tušíte, o koho ide? Vysokú a šarmantnú Andreu Elsonovú preslávilo účinkovie v príbehoch o mimozemšťanovi z planéty Melmak. Herectvo však nebolo to, v čom nachádzala uspokojenie. Stala sa ženou v domácnosti a matkou.

Andrea Elsonová v seriáli
Zobraziť galériu (12)

Prečítajte si tiež - Bláznivý ufón z planéty Melmac: 10 vecí, ktoré ste o Alfovi netušili

Mara Wilsonová

V detstve získavala ceny ako na bežiacom páse. Pamätať si ju môžeme ako dcéru Robina Williamsa zo snímku Otec v sukni či ako roztomilé dievčatko v remaku Zázraku na 34. ulici. Mara už nehráva, no stala sa spisovateľkou a publikuje romány pre tínedžerov.

Mara Wilsonová
Zobraziť galériu (12)

Lisa Jakubová

Ani ďalší z filmových potomkov Robina Williamsa v Otec v sukni už nehráva. Lisa Jakub skončila s herectvom na prelome storočí a venuje sa písaniu, cestovaniu, manželovi a svojim milovaným psom.

Lisa Jakubová
Zobraziť galériu (12)

Michael Schoeffling

Hral idol Molly Ringwaldovej v dnes už nezabudnuteľnej komédii Johna Hughesa Šestnásť sviečok. Z pohľadu Michaela Schoefflinga nebola namäkko len Molly, ale rozhodne aj jehomanželka, s ktorou dnes žije mimo dosahu hollywoodskeho sveta filmu. Viac než herectvu sa venuje deťom a svojej nábytkárskej firme.

Molly Ringwaldová a Michael
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Bradley Pierce

Aj Bradley Pierce si zahral s Robinom Williamsom, a to vo filme Jumanji (jeho sestru hrala vtedy mladučká Kirsten Dunstová). Piercova herecká kariéra skončila na prelome storočí a dnes sa venuje charite.

Bradley Pierce v Jumanji
Zobraziť galériu (12)

Čítajte ďalej - Trefný Robin Williams: Inšpirujúce citáty o vzťahoch, živote či smrti

Barret Oliver

Ani Bastien v Nekonečnom príbehu, ani jeho predstaviteľ Barret Oliver nemali jednoduchý život. Prvého šikanovali spolužiaci, druhý sa upísal scientologickej cirkvi. Čo robí dnes, nevie nikto. Herectvo to však nie je.

Barret Oliver z Nekonečného
Zobraziť galériu (12)

Liesel Matthewsová

Dcéra Harrisona Forda, prezidenta USA v Air Force Once i jej predstaviteľka Liesel Matthewsová sa skrátka dobre narodili. Matthewsová je totiž dedičkou veľkého kolosu menom Hyatt a aktuálne má na účte viac, než bol rozpočet celého Air Force One.

Liesel Matthewsová v Air
Zobraziť galériu (12)

Ross Malinger

Kto by si nepamätal jeho smutný pohľad v Bezsenných nociach v Seattlu, kde hral syna láskou sklamaného idealistu Toma Hanksa? Divákov ním už síce neoslňuje, ale pri práci ho využíva. Predáva totiž autá.

Ross Malinger v Samotárovi
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Harrison FordSteven SpielbergRobin WilliamsJurský parkBrandon CallAlfTom HanksKirsten DunstováNekonečný príbehJosh SavianoMichael FishmanAriana RichardsováBarret OliverBradley PierceMolly RingwaldováMichael SchoefflingLiesel MatthewsováAir Force OneLisa JakubováRoss MalingerMeg RyanováAndrea Elsonová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu