Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mocný Hulk o svojej kolegyni: Fúha, ONA je tá najhoršia zo všetkých, čisté zlo!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: internet, hitfix.com)

Presne tak. Mark Ruffalo sa nedávno vyjadril o svojej hereckej kolegyni Cate Blanchett, že bude tou najhoršou postavou zo všetkých. Nedávno totiž tvorcovia odhalili herecké obsadenie pripravovanej marvelovky Thor: Ragnarok.

Ruffalo prezradil že ako nový zloduch sa v pripravovanej snímke Thor 3: Ragnarok sa okrem stálicpredstaví aj držiteľka dvoch OscarovCate Blanchett.„Bude hrať tú najhoršiu z najhorších. Čisté zlo. Všetkých nás zabije,“povedal Ruffalo pre ETonline.com.„Táto úloha, ktorú dostala, je pre ňu úplne skvelá.“

Mocný Hulk o svojej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: moviepilot.com, SITA)

Mark povedal, že je "skutočne nadšený", že si zahrá s Blanchett. Spoločnosť Marvel odhalila aj to, akého obávaného nepriateľa si Blanchett zahrá – bude to obávaná Hela, "záhadný a silný darebák", ktorého fanúšikovia komixov poznajú pod menom Kráľovná smrti.

Mocný Hulk o svojej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Keď vás práca baví: Ruffalo pokračuje v posolstve oscarového filmu, podporuje obete pedofilov


V rozhovore pre ETonline.com Mark Ruffalo potvrdil, že sa opäť predstaví v úlohe Brucea Bannera aliasHulka, ktorý bude podľa jeho slov ešte väčší a ešte strašidelnejší. Ruffalo má totiž so spoločnosťou Marvel podpísanú zmluvu, v ktorej je okrem iného uvedené, že v každom ďalšom dieli musí Hulka stvárniť. V Thorovi 3 sa tak ako Hulk predstaví už po štvrtýkrát.

Mocný Hulk o svojej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

V treťom dieli sa okrem Ruffala opäť predstaví aj Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall) a aj Anthony Hopkins v úlohe Odina, aj keď po drhom dieli ohlásil odchod do dôchodku.

Mocný Hulk o svojej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: Mark RuffaloCate Blanchett
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu