Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Už žiadny film so supermodelkou: Takú potupu obľúbená herečka ešte nezažila!

Keira Knightley Zobraziť galériu (3)
Keira Knightley (Zdroj: SITA)

Keď si populárna herečka Keira Knightley prečíta rozhovor s režisérom Johnom Carneyom, veru nebude nadšená. Vo víkendovom vydaní The Independent sa totiž na jej adresu vyjadril dosť nelichotivo.

John Carney sobľúbenou herečkou pracoval ešte vroku 2013 pri natáčaní filmu Love song, no zgustol si na nej až teraz. Vrozhovore vyhlasoval, že nemá schopnosti zahrať hudobníčku a volal ju supermodelka.Je pravdou, že hviezda Pirátov zKaribiku je jednou ztvári značky Chanel, no je známa predovšetkým ako herečka.Tiež tvrdil, že Keira má okolo seba neustále veľký sprievod, takže sa sňou nemohol vôbec zmysluplne spojiť.

Prečítajte si aj:Učenie textov je pre nich peklom: Tieto hviezdy trpia dyslexiou

Keira Knightley, John Carney
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

„Návaly papparazzov som si veru neužíval,“ povedal Carney pre The Independent na margo spolupráce s úspešnou herečkou. „Svet filmových hviezd ma nikdy neohromoval, rád pracujem shercami, chcel by som sa ktomu vrátiť. Mám rád zvedavých asprávnych hercov, nie filmové hviezdy.“ Pri opisovaní Keiry si režisér veru servítku pred ústa nedával. Byť filmovým hercom je podľa neho náročné avyžaduje si to istú dávku úprimnosti asebareflexie: „Nemyslím si, že je Keira na to pripravená.“ Najhoršiu ranu jej však uderil na záver: „Naučil som sa na tom, že už nikdy znova nebudem robiť film so supermodelkou.“

Viac o téme: Keira KnightleyJohn Carney
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu