Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsné slová hviezdy Teórie veľkého tresku: Tá gorila mohla žiť, keby ľudia používali rozum!

Kaley Cuoco Zobraziť galériu (2)
Kaley Cuoco (Zdroj: SITA, Facebook)

Internet je od včera plný správ a videí gorily Harambe, do výbehu ktorej spadol len štvorročný chlapec. 200 kilogramového gorilieho samca museli následne pracovníci ZOO v Cincinnati zastreliť. Na webe sa rozpútala diskusia dvoch skupín, do ktorých sa rozdelili ľudia. Jedna skupina obhajuje krok ZOO, tá druhá kladie smrť gorily za vinu „nezodpovedným rodičom chlapca“. Do druhej spomínanej skupiny patrí aj hviezda seriálu Teória veľkého tresku Kaley Cuoco (30).

Tá na svoj instagramový účet zavesila fotku gorilieho samca spopisom „RIP #harambe“, teda odpočívaj vpokoji, Harambe. Podľa nej Harambe vôbec chlapca neohrozoval, ako tvrdia ľudia, ktorí súhlasia spostupom pracovníkov ZOO. „Som si istá, že budem mať veľa odporcov, ale zase celkom zbytočne zomrelo zbiera kvôli ľuďom, ktorí nepoužívajú rozum,“ napísala Cuoco.

Instagram Kaley Cuoco
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Herečka svoje drsné vyjadrenie vysvetlila takto: „Keď si pozriete to video, zbadáte nádherné zviera, ktoré drží to dieťa za ruku. Na druhej strane, akokoľvek som ztoho smutná, časť zo mňa je šťastná, že to úžasné stvorenie nemusí viac žiť vzajatí.“

Viac o téme: Kaley CuocoHarambeGorila
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu