Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neodolateľný Joey opäť bodoval: VIDEO Takto dostal sexi herečku, odhalila tajomstvo!

(Zdroj: SITA)

V súčasnosti jedna z najpopulárnejších hollywoodskych herečiek odhalila veľké tajomstvo! Síce hrá Emilia Clarke v jednom z najpopulárnejších seriálov dnes obávanú, no milostivú kráľovnú, všetko sa zmení, keď do miestnosti vojde Matt LeBlanc alias Joey z legendárnych Priateľov.

Nedávno sa v show Grahama Nortona objavila Emilia Clarke, herečka Kate Beckinsale, hviezda seriálu Preacher Dominic Cooper a predstaviteľ legendárneho Joeyho z Priateľov Matt LeBlanc. Emilia Clarke sa pri LeBlancovi neovládla a odhalila veľké tajomstvo. Do Joeyho totiž bola a evidentne aj je bezhlavo zamilovaná.


Mohlo by vás zaujímať: Brad Pitt, George Clooney a ďalší: Ktoré hviezdy sa blysli aj v Priateľoch?


Tvárila sa ako malé dievčatko, čo mnohým veľmi imponovalo a takisto Matt bol týmto veľmi polichotený. Potom sa ho spýtala typicky fanúšikovskú požiadavku, či sa jej náhodou neopýta jeho legendárnu vetu z Priateľov "Ahoj, ako sa máš?". Herec sa síce trochu zapýril, no nemal s tým najmenší problém.

To bola pre Emiliu posledná kvapka a neubránila sa ani zlatému chichúňaniu. Je vidno, že Priatelia sa naozaj stali legendárnym pojmom v seriálovej, ale aj hollywoodskej histórii. Na ich postavy ani zážitky tak skoro nezabudne žiadny divák a ako je vidieť, nezabudnú na nich ani kolegovia z hereckej brandže.

Viac o téme: Emilia ClarkeMatt LeBlanc
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu