Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kam sa vytratili? Po týchto hercoch akoby sa zem zľahla

Cameron Diaz Zobraziť galériu (8)
Cameron Diaz (Zdroj: SITA)

Čo majú spoločné Elijah Wood, Tobey Maguire, Orlando Bloom či Rupert Grint? Dostali skvelú príležitosť zahrať si vo veľkofilme a potom akoby sa po nich zem zľahla. Hoci sa stále pohybujú v oblasti filmu, zväčša už ako ich producenti, alebo sa objavujú v nízkorozpočtových snímkach.

Elijah Wood (35)

Postava Froda z trilógie Pán prsteňov bola, zdá sa, na dlho poslednou výraznejšou úlohou talentovaného amerického herca. Niekoľko rokov sa navyše objavoval len v krátkych filmoch a možnosť naplno svoj talent využiť v ďalšom veľkofilme nedostal. Najnovšie ho fanúšikovia môžu vidieť v trileri The Trust po boku Nicolasa Cagea. Uplynul už mesiac od premiéry no zdá sa, že film verejnosť ani kritikov veľmi nepresvedčil. Elijahovi vyčítajú najmä to, že úloha policajta v jeho podaní nie je veľmi uveriteľná a ani dej filmu nepatrí medzi najprepracovanejšie.

Elijah Wood
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Emma Watson (26)

Mladá talentovaná Britka webové stránky a titulky šoubizových magazínov nezapĺňa práve bulvárnymi témami, a tak je o nej počuť len veľmi sporadicky. Najnovšie sa na herečku jej fanúšikovia nevedia dočkať v úlohe Belle v kultovej rozprávke Kráska a zviera. Svetová premiéra je však naplánovaná na marec budúceho roka. Dovtedy sa Emma bude zrejme venovať humanitárnej práci a snahám o zrovnoprávnenie a vzdelávanie žien v rozvojových krajinách.

Emma Watson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Tobey Maguire (40)

Od prvej časti obľúbenej trilógie o Spidermanovi ubehlo neuveriteľných 14 rokov a z Američana sa za ten čas stal štyridsiatnik, oženil sa a založil si rodinu. Kým prvá časť série o pavúčom hrdinovi bola doslova trhákom a mladému hercovu priniesla obrovskú slávu, posledná, tretia, bola doslova prepadákom. To mimochodom neskôr priznal i jej režisér Sam Raimi. Práve kvôli tomuto neúspechu museli tvorcovia zrušiť i plánované natáčanie štvrtej časti. Tobey však získanú slávu využiť na maximumnedokázal a čoraz menej sa objavuje v iných snímkach. V kuloároch sa šušká, že dôvodom nebude len hercova snaha venovať sa produkcii filmov, ale i jeho údajná záľuba v hazardných hrách.

Kam sa vytratili? Po
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Ako z romantického filmu: Z fanúšikov sú životní partneri tých najväčších hviezd


Keira Knightley (31)

Hviezda série veľkofilmov s názvom Piráti z Karibiku už v roku 2006 ohlásila ročnú pauzu, počas ktorej náročné pracovné obdobie chcela nahradiť cestovaním a sústredením sa na súkromný život. Dlho jej však táto snaha nevydržala a v práci pokračovala aj naďalej. V roku 2015 sa jej však narodila dcérka a zdá sa, že to už bol dôvod na mierne poľavenie. Napriek tomu v našich končinách nebolo o herečke počuť už dlhšie predtým, aspoň pokiaľ ide o výraznejšie filmové úlohy. Keira sa však aktívne venuje aj charite. Je tvárou organizácie Amnesty International a zasadzuje sa za ľudské práva.

Keira Knightley
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Učenie textov je pre nich peklom: Tieto hviezdy trpia dyslexiou


Rupert Grint (27)

Z najväčších hviezd filmovej série o detských čarodejníkoch zrejme najmenej výrazne svoju kariéru rozvíja práve Rupert Grint. Magazín OK! však začiatkom roka prišiel s informáciou, že mladý Brit sa už tento rok chystá vrátiť na plátna kín v snímke Moonwalkers. Ani s nízkorozpočtovou snímkou francúzskej produkcie o konšpiračných teóriách však herec veľa vody nenamútil. Ťažko povedať, či sa mu vôbec niekedy podarí zopakovať úspech z čias Harryho Pottera.

Rupert Grint
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Cameron Diaz (43)

Americká herečka síce nie je práve z tých, ktorí sa objavia v jednej významnejšej snímke a potom sa z scény natrvalo vytratia, napriek tomu sa herectvu v posledných rokoch nevenuje. Naposledy sa objavila vo filme Annie v roku 2014, no okrem toho, že išlo o prepadák, si za svoj výkon vyslúžila i nomináciu na Zlatú malinu v kategórii Najhoršia herečka vo vedľajšej úlohe. Po niekoľkých neúspešných vzťahoch však herečka napokon našla šťastie po boku hudobníka Benjiho Maddena, za ktorého sa v roku 2015 aj vydala. Jej najnovšou vášňou je okrem manžela aj písanie kníh s tematikou starostlivosti o telo.

Cameron Diaz
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Orlando Bloom (39)

Keby nebolo Hobbita a Pirátov z Karibiku, zrejme by sme o tomto talentovanom Angličanovi veľa nepočuli. A keby nebolo snímky zo série druhého spomínaného veľkofilmu pod názvom Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Jej premiéra je však naplánovaná až na budúci rok, a tak v našich končinách zrejme o Orlandovi Bloomovi budeme čítať len v súvislosti s jeho vzťahom so speváčkou Katy Perry.

Orlando Bloom
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emma WatsonElijah WoodOrlando BloomKeira KnightleyRupert GrintTobey MaguireCameronDiaz
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu