Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvláštny nápad Salmy Hayek: Neuveríte, kvôli čomu predstierala pred manželom neveru!

Salma Hayek Zobraziť galériu (2)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

Herečka Salma Hayek je nielen krásnou ženou, talentovanou herečkou, ale, ako sa zdá, má i nesmiernu slabosť pre pomoc slabším. Už dlhšiu dobu je mimoriadne aktívna v snahe o zvýšenie povedomia o násilí na ženách a diskriminácie prisťahovalcov. V nedávnom rozhovore v šou Grahama Nortona však priznala, že sa nevie ubrániť ani pomoci opusteným zvieratám.

„Dostalo sa to do bodu, kedy som zachránila viac ako 30 zvierat a v tej chvíli som musela manželovi sľúbiť, že s tým skončím.“Údajne musela svojmu manželovi Francoisovi Henri-Pinaultovi doslova prisahať.

Salma Hayek s manželom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Pri nakrúcaní jedného zo svojich filmov v Bulharsku podľa vlastných slov našla opustené šteniatko, ktoré by inak zrejme zomrelo, a v tej chvíli vraj jednoducho nemohla odolať. „Vzala som ho a potom som sa trochu zľakla, nevedela som, ako to vysvetlím manželovi,“ povedala 49-ročná herečka. „V tej chvíli mi zišiel na um skvelý nápad, že budem predstierať, že mám pomer.“ Herečka predpokladala, že keď sa manžel dovie, že správa o jej pomere nie je pravdivá, nebude nahnevaný, že domov priniesla psa.

V priloženom videu si môžete pozrieťcelý rozhovor.

Viac o téme: Salma HayekZáchranaŠteniatko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu