Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

To je ale kosť! Liz Hurley v päťdesiatke odhodila plavky, ukázala telo bohyne!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (4)
Elizabeth Hurley (Zdroj: SITA)

Päťdesiatka ešte nikomu tak nepristala! Anglická herečka Elizabeth Hurley všetkým dokázala, že vek je naozaj len číslo. To, čo predviedla na svojej sociálnej sieti, si niekedy nedovolia ani jej mladšie kolegyne.

Aj herečka Elizabeth Hurley si dosýta užíva slnečné lúče a popritom nezabúda pridávať príspevky na sociálne siete. Najnovšie sa pochválila fotkou, ktorou jednoznačne všetkým vytrela zrak. Odhodila na nej vrchný diel plaviek a predviedla telo, ktorým zahanbila aj niektoré oveľa mladšie kolegyne. A to tento týždeň oslávi už svoje 51. narodeniny!

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív E.H./Instagram)

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív E.H./Instagram)

Hoci sa Elizabeth neobjavila vo veľkých a prelomových filmoch, jej tvár a telo pozná azda každý. Svoj talent predviedla predovšetkým v romantických komédiách a v populárnych tínedžerských seriáloch. Vyznačuje sa aj tým, že sa vo veľkom vyhýba škandálom. Nevyhýba sa však sociálnym sieťam, na ktorých sa pravidelne delí so svojim súkromím. Okrem sexi postavičky predvádza aj svoj zmysel pre humor a vzťah so synom Damianom, ktorému sa vnúti aj na fotku. Tak čo, hádali by ste jej takmer 51 rokov?

Elizabeth Hurley
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív E.H./Instagram)

Viac o téme: Elizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu