Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exkluzívne FOTO premeny bacuľky z Gilmoriek: Neuveriteľné, schudla ešte viac!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Všetko sa dá, keď sa chce! Melissa McCarthy je toho dôkazom. Na to, aby sme niečo dosiahli, musíme tvrdo makať a mať skutočne pevnú vôľu. Komediálna herečka, ktorú všetci poznáme najmä ako pojašenú kuchárku Sookie prešla obrovskou zmenou a konečne odhalila tajomstvo, ako to dokázala. Veď posúďte sami.

Melissa McCarthy patrila stále k sympatickým komediálnym herečkám s obrovskou charizmou. Napriek tomu patrila medzi herečky s nadváhou, to sa prednedávnom rozhodla zmeniť. Schudla neuveriteľných 35 kilogramov a vyzerá naozaj výborne.

Exkluzívne FOTO premeny bacuľky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Melissa McCarthy, SITA)

Ako dokážate takto schudnúť? Magazínu OK odhalila 45-ročná herečka svoje tajomstvo ešte v apríli. Tak vyzerá, že jediné čo musíte spraviť, je počúvať rady, ktoré ľudstvo pozná už dlho. Udržať svoj jedálniček pod kontrolou a takisto pravidelne cvičiť. Niekto možno čakal zázraky, no stará dorbá pravidelnosť je osvedčeným receptom aj dnes.

Exkluzívne FOTO premeny bacuľky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Herečka jedla potraviny s vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom sacharidov a postupne videla, ako sa na nej začali kilá doslova topiť. „Skutočným tajomstvom je naozaj nudný život. Chodíte do postele o pol ôsmej večer. To je ten trik,“ prezradila portálu Extra. Síce to znie strašne, ale ako všetci poznajú Melissu, určite vtipkuje ako stále.


Mohlo by vás zaujímať: Pokračovanie Žien z rodu Gilmorovcov sa blíži: Tieto detaily prezradila jedna z hlavných postáv


Takisto prezradila, že trikom je na seba menej naliehať: „Prestala som sa o to starať,“ hovorí herečka. „Myslím, že je niečo na tom, keď sa uvoľníte, nie ste taký nervózny a stuhnutý. To prekvapivo pomohlo najviac,“ dodáva McCarthy, ktorá dnes vyzerá naozaj výborne.

Viac o téme: Melissa McCarthyŽeny z rodu Gilmorovcov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu