Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Takto sa stal Kapitán Amerika slávnym: Keď mi to otec ukázal, skoro som odpadol!

Chris Evans Zobraziť galériu (2)
Chris Evans (Zdroj: SITA)

Ešte predtým, než sa Kapitán Amerika stal kapitánom, musel prejsť dlhou cestou. Každý herec nejako začínal a Chris Evans nebol výnimkou. Jeho otec objavil roky zaprášenú žiadosť, ktorú posielal tuctom režisérov.

Samé životopisy a motivačné listy. Takto sa začína kariéra mnohých hercov a Chris Evans nebol výnimkou. Na sociálnej sieti Twitter zverejnil list z roku 1998, ktorý našiel jeho otec,v ňom ako 17-ročný Christopher Evans (ako sám seba vtedy nazýval) žiadal kastingových režisérov o letnú stáž v New Yorku.

List začal zdvorilými slovami „Tým, ktoríby to zvážili,“ a pokračoval klasickým, no komicky formulovanýmpredstavením: „Píšem tento list, aby som sa predstavil vám a aby som sa spravil prístupným pre vašu firmuna možnú stáž v lete 1998. Volám sa Christopher Evans a som v poslednom ročníku strednej školy s intenzívnou vášňou pre divadlo.“


Mohlo by vás zaujímať:Myslíte si, že stať sa superhrdinom je problém? Omyl, Toto VIDEO vám dokáže opak!​


Následne sa zdôveril, že už sedem rokov sa venuje divadlu a že začal navštevovať hodiny herectva v New Yorku a pokračoval: „Keďže víkendy mám voľné, dúfam v spoluprácu, ktorá umožní niekomu ťažiť z ťažkopracujúcej osoby ako som ja výmenou za obrovskú príležitosť byť vtiahnutý do obchodnej stránky divadla,“ pokračoval v liste.

Chris Evans
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Nezabudol uviesť, že sa chystá do New Yorku a pre istotu uviedol ajpresný dátum. V tom čase budedostupný kedykoľvek to bude potrebné. Nechýbalo ani nadšené poďakovanie: „Ďakujem veľmi pekne za váš záujem a takisto za čas, ktorý stelistu venovali. Veľmi si to cením a veľmi sa teším na náš rozhovor. S úctou váš, Christopher Evans.“

Vyzerá to tak, že jeho list zabral a v nasledujúcom tweete sa priznal, že napriek jeho trochu ponižujúcej, ale komickej žiadosti, ho vzali. Mnoho fanúšikov je dnes určite vďačných za to, že aj takýmto spôsobom mladého Christophera motivovali k jeho hereckej kariére.

Viac o téme: Kapitán AmerikaChris Evans
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu