Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželka Johnnyho Deppa alimenty už nechce: Odvádzajú pozornosť od domáceho násilia!

Amber Heard a Johnny Depp
Amber Heard a Johnny Depp (Zdroj: SITA)

Americká herečka Amber Heard stiahla žiadosť o alimenty od manžela Johnnyho Deppa, s ktorým sa v súčasnosti rozvádza. Herečka uviedla, že žiadosť "odvádzala pozornosť verejnosti od veľmi vážneho problému domáceho násilia", z ktorého manžela nedávno obvinila.

Tridsaťročná rodáčka z texaského Austinu, ktorá od herca požadovala 50-tisíc dolárov mesačne, tiež vyhlásila, že žiadať o alimenty je bežný postup, najmä ak je značná nerovnosť medzi finančnými príjmami dvojice.Heard podala žiadosť o rozvod 23. mája v Los Angeles. Dôvodom sú podľa nej neprekonateľné rozdiely. Po tom, čo Heard obvinila 53-ročného Deppa z domáceho násilia, mu súd uložil dočasný zákaz približovania sa. Pre tieto obvinenia musí herec 17. júna vypovedať pred súdom.

Depp už nechce byť stredobodom pozornosti, FOTO predstavil ďalšiu krásku: Som hrdý!

Manželia sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Herec v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna, a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvýkrát sa vzali 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu