Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto gesto nikto nečakal: VIDEO Neuveríte, koho si uctil Kevin Spacey!

(Zdroj: SITA)

Predtým, než sa Kevin Spacey stal TÝM Kevinom Spaceym, aj on chodil do školy, ako všetci ostatní. Nedávno navštívil svoju bývalú strednú školu Chatsworth High School a mal na to pádny dôvod. Navštívil svojho bývalého učiteľa herectva, ktorý to vôbec nečakal.

Robert Carrelli bol mužom, ktorý stál pri zrode oscarovej kariéry Kevina Spaceyho a ktorý ako jeden z prvých rozvíjal jeho talent a nasmeroval ho na tú správnu cestu. Nedávno mu udelili významné ocenenie a bol zaradený na Chodník sŕdc.

Cena na Chodníku sŕdc sa dáva učiteľom ako uznanie za ich prácu a oddanosť a vplyv, ktorí majú na študentov a študentský život. Carrelliho čakalo obrovské prekvapenie. Prišiel ho navštíviť a uctiť si ho jeho dávny žiak Kevin Spacey. Ten mu vzdal úctu aj na svojej sociálnej sieti Twitter. „Je to veľká česť byť tu pre môjho učiteľa pána Carrelliho, keď dostal hviezdu na Chodníku sŕdc. Budem mu navždy vďačný,“ napísal herec.

„Mentori, rodičia, priatelia, učitelia občas povedia tie správne slová v správnom čase, a práve to môže zmeniť život mladému človeku,“ povedal portálu Fox 11. „Učiteľov by sme si mali uctiť vždy.“


Mohlo by vás zaujímať: Napätie, strach, prekvapenie: Týchto 12 psycho filmov sa zahrá s vašou mysľou


Herec dodal, že pán Carrelli zanechal na jeho dospelom živote obrovský dojem. „Spôsob, akým ma učil znamená, že bude vždy učiteľ, môj učiteľ a ja budem vždy jeho žiakom,“ dodal Spacey pred publikom. Kevin Spacey je vynikajúci herec, ktorý sa preslávil v snímkach Sedem (1995), Zvyčajní podozriví (1995), Americká krása (1999), Svet podľa Prota (2001), Život Davida Galea (2003) či v komédii Šéfovia na zabitie (2011). V súčasnosti je spoločne s Robin Wright hviezdou politického seriálu House of Cards (Dom z kariet).

Viac o téme: Kevin Spacey
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu