Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Má, čo chcela: Kvôli sporom s Deppom príde táto kráska o úlohu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Udalosti posledných dní sú pre bývalý herecký pár Amber Heard a Johnnyho Deppa naozaj komplikované. Herečka sa totiž v súčasnosti s Deppom rozvádza a ako dôvod uviedla údajné psychické, ale aj fyzické násilie. Čo je na tom pravdy, vedia len oni dvaja. Problém pre herečku nastal v momente, keď kvôli právnym sporom zrejme stratí úlohu v pripravovanej snímke Justice League.

Amber Heard si mala v pripravovanej snímke Justice League (2017) zahrať úlohu Mery, kráľovnej Atlantisu. To však platilo v marci. Podľa portálu TMZ sa mala tento týždeň počas jej stále prebiehajúcich súdnych sporov zúčastniť skúšky kostýmov pre film.

Má, čo chcela: Kvôli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Producenti sa však vyjadrili jasne, Amber totiž podľa nich nie je momentálne vo vhodnom rozpoložení pre prípravu filmu. Údajne je totiž schudla až 10 kíl a je poriadnevystresovaná z rozvodu. Pre rolu Mery je až príliš vychudnutá a producenti preto skúšku kostýmov zrušili a preložili na iný dátum.


Mohlo by vás zaujímať:Manželka Johnnyho Deppa alimenty už nechce: Odvádzajú pozornosť od domáceho násilia!


Amber Heard a Johnny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Či je všetko stratené, ešte nie je jasné, no vyzerá to tak, že najbližších pár mesiacov bude herečka riešiť len rozvod, ktorý jej neprospieva. Úloha Mery tak ostáva zatiaľ neistá. Príprava filmu však môže tiež trvať istý čas, preto ešte pre herečku nič nie je stratené, spoločnosť Warner Bros by mohlo natáčanie scén s herečkou odložiť. To všetko je však v súčasnosti predmetom špekulácií a divákom tak ostáva len čakať na to, ako sa budú udalosti vyvíjať.

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu