Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Džentlmena v sebe nezaprie ani keď ide o sex: Tatum vyzradil pikošky o žene!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: internet)

Ak vás niekedy zaujímalo, ako je to vlastne so sexuálnym životom celebrít, herec Channing Tatum čo to vyzradil. V rozhovore pre magazín Cosmopolitan prezradil redaktorke aspoň nejaké detaily zo spálne. Pri o otázkach o jeho sexuálnom živote s jeho manželkou Jennou sa však zo začiatku dosť hanbil. Niet sa mu čo čudovať, džentlmena v sebe tento fešák nezaprie.

V rozhovore so šéfredaktorkou magazínu Cosmopolitan, ktorý zverejnili vo formevideana živo na Facebooku, sa Channing Tatum poriadne začervenal. Okrem šéfredaktorky mu otázky mohli položiť aj diváci. Šéfredaktorka však otvorila aj tému, ktorá zaujíma nielen čitateľov magazínu, ale aj jeho fanúšikov: sex.

Džentlmena v sebe nezaprie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: shemazing.net)

Na otázku „Aký je tvoj vzťah k sexu?“ odpovedal veľmi jednoducho „Mám ho rád.“ Potom pokračoval:„Ja a sex sme kamoši. Je to jedna z najčistejších ciest ako komunikovať.“To však nebolo zďaleka všetko. Do témy sexu zahrnul samozrejme aj svoju manželku Jennu Dewan-Tatum, s ktorou je ženatý už sedem rokov.

Džentlmena v sebe nezaprie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Cosmopolitan)
Džentlmena v sebe nezaprie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Cosmopolitan)


Mohlo by vás zaujímať: Milovaný herec totálne pohorel: Kasting Channinga Tatuma do Rýchlo a zbesilo bol prepadákom!


Keď však niekto čakal plytké vyjadrenia, mýlil sa. Channing Tatum sa na adresu sexuálneho života so svojou manželkou vyjadril maximálne džentlmensky a zamilovane. „Nie je to prostriedok. Malo by to byť niečo, čo obohacuje váš život,“ popisuje Tatum. „Nemal by to byť jediný dôvod, prečo ste vo vzťahu.“

Džentlmena v sebe nezaprie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Napriek tomu, že je tiež tanečník, uznáva, ža pokiaľ je v posteli so svojou manželkou, je na vedľajšom sedle. „Ja si len ľahnem a niekedy si aj zdriemnem. Ona je ozaj veľmi atletická,“ prezradil ďalej Tatum. „Ja a Jenna máme skvelý sexuálny život. Komunikujeme medzi sebou veľmi dobre.“

Džentlmena v sebe nezaprie
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dailymail.co.uk, internet)

Ak sa však pohádajú neriešia svoje problémy v posteli. „Nemáme udobrovací sex alebo nenávistný sex. Také veci my nerobíme,“ rozhovoril sa Tatum. „Pre mňa to znamená byť úplne otvorený. Raz poviete hej, nemám energiu a potom ste zas úplne pripravený a totálne spätý so svojou polovičkou.“Pár sa zoznámil počas natáčania filmu Let's Dance aspoločne vychováva trojročnú dcérku Everly.

Viac o téme: Channing TatumJenna Dewan-Tatum
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu