Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi kosť aj v päťdesiatke: Nestarnúcej kráske však chýba sebavedomie!

Salma Hayek Zobraziť galériu (3)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

Salma Hayek jednoznačne patrí medzi hollywoodske krásky, ktoré nestarnú. Avšak aj táto očarujúca hviezda má občas problémy so svojim telom a vzhľadom.

Hoci ma šarmantná Salma Hayek už takmer 50 rokov, stále vyzerá očarujúco. Pre magazín ET sa po premiére najnovšieho filmu Septembers of Shiraz priznala, že sa mnohokrát vôbec necíti krásna. Keď ju žiadali otajomstvo, ako môže vyzerať tak skvelo, iba uviedla, že tak ako hocikto iný, ani ona si vždy nemyslí, že je pekná. Vo zvyšovaní sebavedomia jej pomáha manžel François-Henri Pinault.

Salma Hayek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Vzhľad Salma nepovažuje za prvoradý, ale to neznamená, že sa oseba nestará. Pre magazín priznala, že nemá rada cvičenie. Našťastie sa jej podarilo vLondýne nájsť trénera, ktorý jej poradil, ako sa dá udržať vo forme aj bežnými každodennými činnosťami. Vseptembri oslávi herečka 50 (a to len deň predtým, ako jej dcéra Valentina 9 rokov) astále sa cíti byť šťastná, zdravá aj fit. Pre Salmu je to rodiny tým najdôležitejším: „Nie je to úspech, peniaze, veci či vzhľad, čo ma robí šťastnou. Veď čo ak ste aj naozaj krásna, ale nemilovaná? To vás šťastnou nespraví. Skutočným šťastím je pre mňa rodina.“ Okrem vlastnej dcéry Valentiny, má herečka ešte tri nevlastné deti.

Salma Hayek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu