Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najväčšia bolesť ich života: Slávni herci mali všetko, no stratili milované deti

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA)

Zažili úspech, slávu aj peniaze. Všetko by však vymenili za život svojich detí, ktoré na druhý svet odišli skôr než ich rodičia. Aj to sú príbehy slávnych hercov, ktorí prežili tú najukrutnejšiu bolesť svojho života.

John Travolta

John Travolta ajeho manželkaKelly Person prežili desivé muky počas dovolenky na Bahamách. Ich šestnásťročný syn Jett zomrel na následky záchvatu. Mladík ich mal za sebou už mnoho, pretože nimi trpel od detstva, keď mu lekári diagnostikovali zriedkavý Kawasakiho syndróm - zápal stien krvných ciev. Ten posledný sa mu však stal osudným, keď ho našli v bezvedomí v kúpeľni rodinného dovolenkového sídla.

Najväčšia bolesť ich života:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Sylvester Stallone

Obrovskú stratu prežil aj Sylvester Stallone, ktorý sa preslávil najmä ako filmový boxer Rocky.Sage Moonblood Stallone bol starším z dvoch synov, ktorých mal herec so svojou prvou manželkou Sashou Czack. Telo 36-ročného Sagea objavili vjeho dome vLos Angeles. Viacerémédiá špekulovali o predávkovaní drogami.V jeho tele saaležiadne drogy nenašli.Oficiálnou príčinou bolinfarkt spôsobený koronárnou chorobou srdca.

Najväčšia bolesť ich života:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Bill Cosby

Seriálový fenomén Bill Cosby prešiel ťažkou životnou cestou vroku 1997. Jeho jediného syna Ennisa (+27) chladnokrvne zastrelil brutálny vrah, ktorý mal vtom čase iba 18 rokov. Vtomto prípade išlo olúpežné prepadnutie, ktoré skončilo veľmi tragicky. Páchateľ Mikhail Markhasev dostal za svoj čin doživotie. Okrem jediného syna mal Cosby ešte ďalšie štyri dcéry.

Najväčšia bolesť ich života:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Keenu Reeves

Aj Keenu Reeves si prešiel pekelným utrpením. V roku 1999 sa preslávil vďaka úlohe v priekopníckom sci-fi filme, ktorým bol legendárny Matrix. Tento rok však oveľa viac poznačilaináudalo. Jeho priateľka Jennifer Symepredčasne porodila.Bohužiaľ, dieťasa užnarodilo mŕtve. Ešte väčšia tragédia sa však stala o18 mesiacov neskôr, kedy Jennifer zahynulapri autonehode.

Najväčšia bolesť ich života:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Marlon Brando

Jeden znajväčších filmových hercov 20. storočia Marlon Brando prišiel vroku 1995 osvoju milovanú dcéru. Postihol ju veľmi krutý osud, zaplietla sa do drogových prešľapov aneskôr ju pre schizofréniu vyhlásili za mentálne postihnutú azbavili ju svojprávnosti.Vo veku 25 rokov sa obesila vmatkinom dome na ostrove Tahiti.

Marlon Brando
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Warner Home Video)

Paul Newman

Úspešný herec Paul Newman sa musel vysporiadať so smrťou syna Scotta, ktorý vroku 1978 utrpel vážnu nehodu na motocykli. Po havárii bral lieky proti bolesti, pretože mal mnohopočetné aťažké zranenia. Koncomspomínaného roku sa rozhodol svoj život ukončiť. Kombinácia liekov aalkoholu viedla knáhlej smrti, sktorou sa jeho otec vyrovnával iba veľmi ťažko.

Paul Newman
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Marlon BrandoSylvester StalloneJohn TravoltaPaul NewmanBill CosbyKeenu Reeves
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu